ppatryk -->> e92 LCI M-Pakiet
Kolejna aktualizacja
DYNAVIN N6
Jestem z urządzenia bardzo zadowolony
-montaż bezproblemowy, ok. 2 godziny
-działanie bardzo płynne, szybkie - tutaj jestem pod wrażeniem
-ekran posiada dobre kąty widzenia i natychmiastowo reaguje na dotyk
-obsługa kierownicy i panelu klimy
-podgląd parametrów OBC (paliwo-zasięg/ilość paliwa w baku/temperatura-płyn chłodnicy/olej/zewnętrzna/napięcie ładowania)
-sprawny bluetooth, dobra jakość rozmów, czyta książkę adresową, pozwala wybierać ostatnie połączenia
-nawigacja działa wyjątkowo płynnie
-radio ok, nie traci sygnału, fajny bajer z wgraniem sobie logo stacji
-i najważniejsze - obsługa fabrycznego LOGIC7 (jedynie traci się możliwość ustawianie dźwięku w postaci hali koncertowej itp., ale ja tego nigdy nie używałem..)
-oczywiście jest equalizer i ustawienia dźwięku
-do tego jakość dźwięku jest bardzo dobra, nie wiem czy nie gra to lepiej niż fabryczne radio
-ciekawostka to graficzne PDC jak w ori nawigacji
Dla kogoś minusem może być brak napędu CD/DVD - w moim przypadku nie. Po prostu nie używam takich nośników, tylko karty SD/PenDrive.
Długo się zastanawiałem, ale teraz nie żałuję. Tanie to nie jest, ale i tak połowa ceny CIC, lepsza funkcjonalność i bardzo dobrze to moim zdaniem wygląda.
Przedstawię trochę zdjęć.
Opakowanie oraz zawartość:
-pudełko
-instrukcja użytkownika/montażu
-urządzenie
-wszystkie kable, złączki, zaślepki, śrubki
-adaptery most oraz can
-ori mapa IGO EU z licencją
Urządzenie już po montażu
-nic nie odstaje-spasowanie bardzo dobre
-rewelacyjna jakość plastików, powiem, że jak OE BMW
-przyciski działają jak OE (sposób naciskania)
-gałki wyglądają jak OE
-fajny adapter na przyciski pod panelem klimatyzacji (u mnie jest tylko jeden - start/stop - którego i tak nie używam, gdyż funkcję na stałe dezaktywowałem) - może w ogóle wrzucę z powrotem ori klapkę i popielniczkę a listwę z przyciskiem schowam pod radiem
Mikrofon puki co jest na dole, aczkolwiek jak znajdę chwilę to przeciągnę kabelek w okolice lusterka wstecznego.
Proszę zobaczyć, jak wygląda na dole... nic nie odstaje
i całość
DYNAVIN N6
Jestem z urządzenia bardzo zadowolony
-montaż bezproblemowy, ok. 2 godziny
-działanie bardzo płynne, szybkie - tutaj jestem pod wrażeniem
-ekran posiada dobre kąty widzenia i natychmiastowo reaguje na dotyk
-obsługa kierownicy i panelu klimy
-podgląd parametrów OBC (paliwo-zasięg/ilość paliwa w baku/temperatura-płyn chłodnicy/olej/zewnętrzna/napięcie ładowania)
-sprawny bluetooth, dobra jakość rozmów, czyta książkę adresową, pozwala wybierać ostatnie połączenia
-nawigacja działa wyjątkowo płynnie
-radio ok, nie traci sygnału, fajny bajer z wgraniem sobie logo stacji
-i najważniejsze - obsługa fabrycznego LOGIC7 (jedynie traci się możliwość ustawianie dźwięku w postaci hali koncertowej itp., ale ja tego nigdy nie używałem..)
-oczywiście jest equalizer i ustawienia dźwięku
-do tego jakość dźwięku jest bardzo dobra, nie wiem czy nie gra to lepiej niż fabryczne radio
-ciekawostka to graficzne PDC jak w ori nawigacji
Dla kogoś minusem może być brak napędu CD/DVD - w moim przypadku nie. Po prostu nie używam takich nośników, tylko karty SD/PenDrive.
Długo się zastanawiałem, ale teraz nie żałuję. Tanie to nie jest, ale i tak połowa ceny CIC, lepsza funkcjonalność i bardzo dobrze to moim zdaniem wygląda.
Przedstawię trochę zdjęć.
Opakowanie oraz zawartość:
-pudełko
-instrukcja użytkownika/montażu
-urządzenie
-wszystkie kable, złączki, zaślepki, śrubki
-adaptery most oraz can
-ori mapa IGO EU z licencją
Urządzenie już po montażu
-nic nie odstaje-spasowanie bardzo dobre
-rewelacyjna jakość plastików, powiem, że jak OE BMW
-przyciski działają jak OE (sposób naciskania)
-gałki wyglądają jak OE
-fajny adapter na przyciski pod panelem klimatyzacji (u mnie jest tylko jeden - start/stop - którego i tak nie używam, gdyż funkcję na stałe dezaktywowałem) - może w ogóle wrzucę z powrotem ori klapkę i popielniczkę a listwę z przyciskiem schowam pod radiem
Mikrofon puki co jest na dole, aczkolwiek jak znajdę chwilę to przeciągnę kabelek w okolice lusterka wstecznego.
Proszę zobaczyć, jak wygląda na dole... nic nie odstaje
i całość
Mały odskok od tematu e92
Może niektórzy wiedzą już..
ale jakiś czas temu sprzedałem e39 i kupiłem od razu e46 coupe, taka mała zapowiedź, galeria oczywiście powstanie jak zrobię wszystko co mam w planach
do zimy daleko, ale dzisiaj odświeżyłem zimówki z tegoż samochodu
i tak jestem zadowolony ze swojej pracy, że się muszę tutaj pochwalić efektem, wszystko robiłem samodzielnie, wiem, że teraz zrobiłbym jeszcze lepiej, ale to przy następnej okazji
przód felg moim zdaniem wyszedł super, połysk jest
tyłu nie pokazuję, bo była tragedia, teraz jest dobrze, ale chodziło mi tylko by usunąć wżery i nałożyć nowy lakier bez połysku, i tak w przypadku styling 44 nie widać nic co jest z tyłu
przed:
po:
Może niektórzy wiedzą już..
ale jakiś czas temu sprzedałem e39 i kupiłem od razu e46 coupe, taka mała zapowiedź, galeria oczywiście powstanie jak zrobię wszystko co mam w planach
do zimy daleko, ale dzisiaj odświeżyłem zimówki z tegoż samochodu
i tak jestem zadowolony ze swojej pracy, że się muszę tutaj pochwalić efektem, wszystko robiłem samodzielnie, wiem, że teraz zrobiłbym jeszcze lepiej, ale to przy następnej okazji
przód felg moim zdaniem wyszedł super, połysk jest
tyłu nie pokazuję, bo była tragedia, teraz jest dobrze, ale chodziło mi tylko by usunąć wżery i nałożyć nowy lakier bez połysku, i tak w przypadku styling 44 nie widać nic co jest z tyłu
przed:
po: