miały wpaść styling 42 z rantem, ale ciężko coś dorwać poniżej 2000 a sezon się rozpoczyna i trzeba wrzucić coś szerszego . Będą pasować, szerokie 8,5'' et 44 ?
zinger, szacun i ukłony za prace oraz $ jakie włożyłeś na ratunek buni.
podziwiam zaangażowanie jak i wytrwałość.
Podoba mi się touring /zwłaszcza po FL ciekawy kolor wnętrza
będę na bieżąco zaglądał
Przemo, wielkie dzięki
Trochę zmian się szykuje w najbliższym miesiącu, mam nadzieję, że się uda zrealizować plany i będę miał się czym pochwalić na koniec miesiąca.
Ludziska potrzebuję pomocy w sprawie felg, czy 18'x9j et22 albo 18'x9j et24 wejdzie na tył do turasa e46 bez rolowania nadkoli i bez negatywu (ew. kilka stopni na oryginalnej śrubie mimośrodowej)? Straszne mam już parcie na jakieś fajne fele na lato ale nie chcę kupić w ciemno a potem się denerwować i kombinować jak je upchnąć.
kurde, znajomy miał felgi 18x8j et20 i 18x9j et24 i mówił że weszły mu bez rolowania, tylko negatyw na śrubie ustawiony i teraz już sam nie wiem. Co do naciągu to i tak miałem w planach.
Dodam jeszcze, że mam gwint o ile to coś zmienia
Hej ! Fajny turasek i widzę ,że już trochę serca w niego poszło Oby tak dalej i do zobaczenia
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
Czas posadzić autko na jakiś ładnych 18'' felgach. Oponki już w drodze, a w poniedziałek jak tylko odbiorę auto od lakiernika, to zabieram się za upychanie alusków w nadkola .
spoko, każdy ma jakąś swoją opinię i po to tutaj to umieszczam, żeby ją poznać . Mimo wszystko mam nadzieję że całokształt będzie się ładnie prezentował, poza tym trafiłem je w dobrej cenie a oszczędzona kasa się przyda na dalsze mody .