[E36] BMW 328is Mańka

Tu zamieszczamy fotki i szczegółowy opis naszych beemek
Awatar użytkownika
KolaK
Zaawansowany forumowicz

Post autor: KolaK »

ManiekCSL, widzę, że nikt nie polecił hostowania fot, ze swojego konta google - picassa :) Foty dożywotnio i bez zbędnego gadania :)

Co do auta, już kiedyś pisałem - miód malina!
Ostatnio zmieniony 2015-02-17, 20:44 przez KolaK, łącznie zmieniany 1 raz.
Drink Russian kiss French wear Italian drive German

Moja czarna Coupeta

Mój czarny Sedan
szczepciu
Zaawansowany forumowicz

Post autor: szczepciu »

ManiekCSL jak tam sytuacja z bryczką? Jakiś czas temu Cie widziałem na Alei Piłsudskiego czyli jeździ, ale napisz coś więcej :mrgreen: na pewno nie tylko ja czekam na kolejny odcinek "Mody na sukces" według Mańka :twisted:
PRIMO
Przyjaciel klubu

Post autor: PRIMO »

z tego co ja wiem to auto zostało ppolakierowane poskładane i narazie Maniek czerpie przyjemnosc z "dynamicznej" jazdy :)
NO SPEED NO FUN ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
ManiekCSL
Zaawansowany forumowicz

Post autor: ManiekCSL »

Witam,

Niestety obrona na studiach, remont nowego domu dla BMW mnie pochłaniają i nie mam kompletnie czasu na prowadzenie galerii. Wyczekamy na zimowe dni i zrzucę wszystko co mam z tego sezonu.

Tak, potwierdzam.
Samochód doczekał się gruntownej odbudowy blacharsko-lakierniczej.
Wszystko jest już poskładane na nowych plastikach i uszczelkach ASO.

Konfiguracja samochodu już najprawdopodobniej taka pozostanie jak jest, a auto będzie nabierać wieku w sterylnych warunkach. Jest już ze mną blisko 5 lat a podoba mi się coraz bardziej :bmw:

Niestety w każdym gruntownym projekcie jeśli chce się coś więcej, robi się wszystko po raz drugi, myślę że nie tędy droga, cel został przeze mnie konsekwentnie osiągnięty i teraz czas otworzyć nowy rozdział w moim życiu czyli motorsport.
Dla niektórych na pewno niemiłą wiadomością może być to, że budowa kolejnego auta nie będzie na bazie produktu z bawarii ze względu na zbyt duże koszta eksploatacji w wyścigach :(

Pozdrawiam :)
ODPOWIEDZ