Jak ja będę prawdopodobnie to Ciebie nie będzie?whucrew pisze:Jak tylko mi się uda być to z wielką przyjemnościąAlexof pisze:W takim razie liczę chociaż na BTSie na wspólne EckenFoty![]()
kup sobie stabilizator napiecia na 12V np 7812 albo 78S12 w obudowie TO220 za pare groszy ( min 1A na stabilka ) plus radiatorek do niego za kolejne pare groszy - dolutowac do niego kabelki i wpiac przed przetwornice - skoncza sie problemy...bo one sa zrobione na 12 a pracuja w aucie na 14.4..a to juz za duzo i dlatego sie jarajawhucrew pisze:że znów przepaliła mi się przetwornica ccffl
No widzisz to jest właśnie dobra rada.. Wypróbuję !BeleX pisze:u siebie mam tak zrobione i przetwornice mam juz ponad 2 lata obie
No ja z tego też hahałem długi czasszczepciu pisze:HAHA dobre, bakłażan :]
Nie potrafię zrozumieć czemu, bo.. gt class plus risery - super bo to takie racingowe (choć auto na ulicy z takim skrzydłem wygląda śmiesznie wg mnie ) , gleba - bo bardziej racingowo, przelot - racingowo , schwert - racingowo, kubły-racingowo itp itd.. a co zrobić aby lampy też były bardziej racingowe? No nie bh , ani ringi tylko właśnie YH ! Żółte lampy to jeden z najbardziej charakterystycznych elementów w wyścigówkach...No mi się podoba bardzo tym bardziej, że to nie mod a ori rarytasik takie yh.Alexof pisze:że moim zdaniem YH będzie strzałem w piętę
Co wy mi robicie?!PRIMO pisze:Mod dla samego modu... Zrobisz jak uważasz ja jestem na NIE ! I nie bedzie "racingowo"
Dobra.. przemyślę.. żeby było jasne, nie chcę przerabiać lamp które mam. Myślałem , skompletować jeszcze jedne z YH i mieć na podmianki w zależności od ''nastroju'' , więc stały mod to nie będzie .. Oka ?PRIMO pisze:Nie rób jej tego !!