SCP - Summer Cars Party 2015
skontaktuj sie z Palermo napisze Ci Pw , wpłacisz jemu kase a bilety (tak jest bilety klubowe obowiazuja 2 dni koszt auto + pasazer 45 pln ) bedziesz mial do odbioru w dniu imprezy podczas zbiorki
Latać bokiem to jo lubia wtedy w nosie sobie dłubia
Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany
Wiem, że troche późno, ale nie myślałem że jeszcze kupie auto przed SCP, jakby ktoś miał bilet dla kierowcy lub kierowca + pasażer chętnie odkupie. Moj numer telefonu 694-376-279
Moja E34: /viewtopic.php?t=19158
Panie i panowie Jako iż, SCP już niebawem standardowo jak co roku zasugeruję zbiórkę. Oczywiscie mowa tutaj o SWD, SR, SRB, SJZ itd
Zbiórka odbędzie się standardowo na stacji paliw CRAB ul. Niepodległości 3 Rybnik Niżej link.
Z mojej strony powiem tyle, że zbiórka im wcześniej tym lepie. Moja propozycja to godzina 6.15 spotkanie oraz godzina 6.30-40 wyjazd na MOP Knurów, a później na 3 stawy. Dlaczego tak wcześnie? A no dlatego, że im wcześniej będziemy na 3 stawach, tym wczesniej rozdamy bilety i ustawimy się do kolejki.
https://www.google.pl/maps/@50.045429,1 ... ,17z?hl=pl
Zbiórka odbędzie się standardowo na stacji paliw CRAB ul. Niepodległości 3 Rybnik Niżej link.
Z mojej strony powiem tyle, że zbiórka im wcześniej tym lepie. Moja propozycja to godzina 6.15 spotkanie oraz godzina 6.30-40 wyjazd na MOP Knurów, a później na 3 stawy. Dlaczego tak wcześnie? A no dlatego, że im wcześniej będziemy na 3 stawach, tym wczesniej rozdamy bilety i ustawimy się do kolejki.
https://www.google.pl/maps/@50.045429,1 ... ,17z?hl=pl
Witam! W tym roku będę po raz pierwszy na imprezie scp i bardzo bym chcial spędzić ten czas z bmw. Niestety, nie zdążyłem kupić biletów klubowych, lecz prywatnie na stronie scp i chciałbym ustawić się autem obok Was. Czy jest to możliwe? Robicie jakąś zbiórkę na 3 stawach? Jestem z Zabrza i chętnie pojechałbym większą ekipą o której się w ogóle zaczyna impreza, bo nigdzie nie ma takiej informacji?
[center]Bramy w sobotę otwieramy o godz: 6:00.
Żeby zmniejszyć korki proszę o umieszczenie w każdym klubowym samochodzie posiadającym bilety BIAŁEJ KARTKI A4 ZA SZYBĘ wjeżdżającego samochodu
Jeśli w samochodzie znajdują się osoby nie posiadające biletu, proszę abyście wypuścili je przed kasami ; żeby nie robić niepotrzebnego tłoku na kasach
w załączniku rozmieszczenie klubowe i harmonogram imprezy (w wersji zatwierdzonej); grafiki właśnie powstają
informacja oficjalna: zostajemy na noc na lotnisku spiąc w samochodach,
info nieoficjalne: jeśli rozłożycie namioty proszę o ich usunięcię najpóźniej do godziny 8:30
grille oficjalnie zakazane tak samo jak alkohol wwożony ;-)[/center]
PLAN ZAJĘĆ
SEKTORY
Żeby zmniejszyć korki proszę o umieszczenie w każdym klubowym samochodzie posiadającym bilety BIAŁEJ KARTKI A4 ZA SZYBĘ wjeżdżającego samochodu
Jeśli w samochodzie znajdują się osoby nie posiadające biletu, proszę abyście wypuścili je przed kasami ; żeby nie robić niepotrzebnego tłoku na kasach
w załączniku rozmieszczenie klubowe i harmonogram imprezy (w wersji zatwierdzonej); grafiki właśnie powstają
informacja oficjalna: zostajemy na noc na lotnisku spiąc w samochodach,
info nieoficjalne: jeśli rozłożycie namioty proszę o ich usunięcię najpóźniej do godziny 8:30
grille oficjalnie zakazane tak samo jak alkohol wwożony ;-)[/center]
PLAN ZAJĘĆ
SEKTORY
W pierszej kolejności prawo do zajęcia miejsca na sektorze mają samochody klubowe i osoby które zakupiły bilety klubowe.roberto18 pisze:Czy będę mógł się ustawić przy Was samochodem, nawet jak kupiłem bilet na stronie SCP ?
Jesli zostanie miejsce co wielokrotnie miało miejsce to tak w innym przypadku niestety nie
[center]ZBIORKA NA 3 STAWACH O 9:15 NA PARKINGU REAL'u
Rozdanie biletów i wjazd na impreze , ostatnio caraz lepiej idzie organizatorom wpuszczanie na teren imprezy w zeszłym roku nie było korków więc nie ma pośpiechu lepiej sie wyspać
BILETY BEDZIE ROZDAWAŁ KSAWER
jeśli ktoś przyjedzie pozniej proszę o telefon do niego to podrzuci bilety na brame numer do Ksawera 501-159-654[/center]
Rozdanie biletów i wjazd na impreze , ostatnio caraz lepiej idzie organizatorom wpuszczanie na teren imprezy w zeszłym roku nie było korków więc nie ma pośpiechu lepiej sie wyspać
BILETY BEDZIE ROZDAWAŁ KSAWER
jeśli ktoś przyjedzie pozniej proszę o telefon do niego to podrzuci bilety na brame numer do Ksawera 501-159-654[/center]