M E R O, takie koło to mi się marzy ale ... ciężko dostać w 18 z takimi szerokościami i rantem
Mała aktualizacja:
Banany zgodnie z planem sprzedane. Wpadły koła na zimę STYLING 8 (16" 4x 7.5J) wraz z nowymi oponami 225x55
Następnie wreszcie auto pojechało do lakiernika i spędziło tam 3 tygodnie. Zostało pomalowane wszystko oprócz dachu - dach z pewnych przyczyn będzie malowany koło stycznia/ lutego (przynajmniej taki jest plan)
Tak wyglądał wyglądał etap zmiany na zimowe koło:

tył tak wysoko bo auto na lewarku stało i się nie ułożyło dobrze
Zdjęć bezpośrednio podczas przygotowywania i samego malowania nie mam bo nie miałem czasu jeździć i cykać zdj w trakcie prac. Przyjechałem na gotowe i jest dobrze pomalowane...
Po malowaniu zabrakło czasu na złożenie pyska który był już pomalowany nieco wcześniej więc na 2gi dzień po odbiorze wpadł tylny zderzak Aero i wyleciały lampy by założyć wcześniej przygotowane. Bez 'oczu i nosa' wyglądał jak muscle
na gotowo przód wygląda tak:

nerki jednak kupiłem nówki
Zderzak tył jest założony tylko jeszcze poprawię żeby ładniej siedział na dole przy tłumiku... aha - koncówka wydechu też taka nie zostanie

będzie coś większego i błyszczącego. I oczywiście jeszcze blenda do przyklejenia została oraz tabliczka US
jeszcze takie taj w towarzystwie 7er (jak by ktoś chciał to E38 na sprzedaż)
Jak widać autko powoli nabiera wreszcie wyglądu i staje się ładne. Wpadną nowe listwy na drzwi ale dopiero po świętach. Jeszcze jest kilka szczegółów do zrobienia ale ale już i tak jestem zadowolony z efektów i mam nadzieję, że wam też się podoba.
ps: a jeszcze nie tak dawno było tak:
zdjęcia jakimś lepszym foto wkrótce
Primo pamiętasz jak napisałeś:
PRIMO pisze:żal mi tego auta ;/ było dobrze, a jest bardzo źle... ;/

jednak nie jest tak źle z tym wozem co ?