[E36] Rodzinny Touring-Kierownica w stylu Alpina
Kurde mnie zawsze gryzie w oczy kiedy widzę dokładki Alpiny itp, a znaczek dalej z BMW wisi, wydaje mi się że jak robić to komplet, wiem że wielu ludzi nie zwróci uwagi pewnie, ale mi się od razu rzuciło w oczy, dokładka Alpina, a znaczek na masce BMW, kurde gryzie mi się to jak japonki do garnituru
Ewenement pisze:Kurde mnie zawsze gryzie w oczy kiedy widzę dokładki Alpiny itp, a znaczek dalej z BMW wisi
Znaczki będą zmienione ,KOWAL pisze:czekam tylko tak jak wspomniał Ewenement na odpowiednie emblematy no i oczywiście teraz inne koło
Felgi ten sezon zostaną ,jak na razie brak funduszy na nowe
DziękiGerman pisze:Ładnie wygląda jeszcze emblematy pozmieniasz i wporzo
Jedynie co mnie osobiście ciekawi to czy mniejszy rozmiar pasów lepiej by nie wyglądał
Co do wymiarów ,czekam jeszcze na pewne info ,może faktycznie troszkę za szerokie ,ale jak narazie tak zostanie
Jak dostanę wymiary ,to będę kombinował dalej
Też mi się tak wydaje ,ale znaczki i tak zmienię ,SebaE36 pisze:Co do znaczkow to wydaje mi się, ze ori alpiny nie zawsze miały znaczki alpina, tylko jak chciał właściciel.
Liczę się z tym ,że nie wszystkim sie musi podobaćPRIMO pisze:Ja jestem na nie... Pasy za grubee i nie ten kolor dojda znaczki i felga moze jakoś to będzie wyglądać... Ale na dzień dzisiejszy kiepsko...
każdy ma swoje wizję ,
Felg w tym sezonie nie zmienię ,szykują sie inne wydatki ,komunia ,remont mieszkania ,itp
wiem muszę to czymś zalepić tez mnie to drażni ,Kaper pisze:zalep te dziury po spryskach w atrapie !
Przód nisko a po bokach jak patrzysz to lipa ,ale jak by był gwint ,to i tak bym nie szedł na dół ,bo na plac jak i na działkę bym juz nie wiechał ,teraz juz dokładką szoruje koleiny na działce ,zawsze jak tam jade to cała z błota (pług)