[E36] Rodzinny Touring-Kierownica w stylu Alpina
Kurde mnie zawsze gryzie w oczy kiedy widzę dokładki Alpiny itp, a znaczek dalej z BMW wisi, wydaje mi się że jak robić to komplet, wiem że wielu ludzi nie zwróci uwagi pewnie, ale mi się od razu rzuciło w oczy, dokładka Alpina, a znaczek na masce BMW, kurde gryzie mi się to jak japonki do garnituru
Ewenement pisze:Kurde mnie zawsze gryzie w oczy kiedy widzę dokładki Alpiny itp, a znaczek dalej z BMW wisi
Znaczki będą zmienione ,KOWAL pisze:czekam tylko tak jak wspomniał Ewenement na odpowiednie emblematy no i oczywiście teraz inne koło
Felgi ten sezon zostaną ,jak na razie brak funduszy na nowe
DziękiGerman pisze:Ładnie wygląda jeszcze emblematy pozmieniasz i wporzo
Jedynie co mnie osobiście ciekawi to czy mniejszy rozmiar pasów lepiej by nie wyglądał
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Co do wymiarów ,czekam jeszcze na pewne info ,może faktycznie troszkę za szerokie ,ale jak narazie tak zostanie
Jak dostanę wymiary ,to będę kombinował dalej
Też mi się tak wydaje ,ale znaczki i tak zmienię ,SebaE36 pisze:Co do znaczkow to wydaje mi się, ze ori alpiny nie zawsze miały znaczki alpina, tylko jak chciał właściciel.
Liczę się z tym ,że nie wszystkim sie musi podobaćPRIMO pisze:Ja jestem na nie... Pasy za grubee i nie ten kolor dojda znaczki i felga moze jakoś to będzie wyglądać... Ale na dzień dzisiejszy kiepsko...
każdy ma swoje wizję ,
Felg w tym sezonie nie zmienię ,szykują sie inne wydatki ,komunia ,remont mieszkania ,itp
wiem muszę to czymś zalepićKaper pisze:zalep te dziury po spryskach w atrapie !
Przód nisko a po bokach jak patrzysz to lipa ,ale jak by był gwint ,to i tak bym nie szedł na dół ,bo na plac jak i na działkę bym juz nie wiechał ,teraz juz dokładką szoruje koleiny na działce ,zawsze jak tam jade to cała z błota (pług)