tutaj nie chodzi kto jest przed kim czy za kim mi też wiele jeszcze brakuje. Na wiosnę będzie kolejna sesja. Czekam aż spadnie trochę śniegu to się zbierze jeszcze kilka E34 i zrobi coś na śnieguBartolo1793 pisze:Z miłą chęcią ale proponuje dopiero na wiosnę.. W lutym bedzię zderzak M-kowy, to będzie co konkurować z pakietem Aero ! póki co jestem troche za tobą ;/
[E34] E34 by Bartolo #CIeszyn
-
- Małopiszący
-
- Małopiszący
Spokojnie, pod koniec lutego powinien być M-technik na przód, w tedy to nie tylko u ciebie pojawi się uśmiech na twarzy Co do komina, masz na myśli tłumik?? wiem, wiem nie wygląda on za ciekawie ale narazie mam ważniejsze rzeczy do zrobieniawhucrew pisze:Za dokładką będę płakał Zajmij się w końcu tym kominem
-
- Małopiszący
-
- Małopiszący
-
- Małopiszący
-
- Małopiszący
Witajcie... trochę rzeczy znów wpadło do E34 mianowicie zaślepki M-technika prosto z ASO Felgi M-system i powrót do lamp z pomarańczowym kierunkiem, jednym słowem mówiąc, mocne przygotowywania do Czerwca ! jakoś trzeba się pokazać !
Tak na nowych kolach, minus taki że narazie na oponach zimowych, ale wpadną letniaki 225/45/17 tylko że dopiero koło Sierpnia
Tak na nowych kolach, minus taki że narazie na oponach zimowych, ale wpadną letniaki 225/45/17 tylko że dopiero koło Sierpnia
-
- Małopiszący
Super że wam się podoba, dążę aby E34 było w miare wygodne i wyglądało jak na 90 lata przystało Stenc-y, gleby, pasowania, walka z każdy progiem z walniającym itp to nie moja bajka, oczywiście teraz to jest koza bo opony troche balonowate, będą troszeczkę niższe i nic wiecej jesli chodzi o zawieche wpadnie do kompletu jeszcze przedni zderzak M-technikowy , Myslę ze na Zlot w Rybniku Wszystko bedzie do pracowanę, aczkolwiek nie obiecuje. Dziekówa jeszcze raz za miłe komentarze