i jak tam z tym swapem masz juz silniczek zamieniony?ja dopiero moj zawiozlem do mechanika ale moj jest po kapitalce a w poniedzialek wreszcie jade z autkiem pytam bo jestem ciekaw czy miales jakies problemy z tym swapem?pozdrawiam
no mam juz to zrobione silnik wrzucony wszystko chodzi jak cos to pisz jak chcesz cos wiedziec ogulnie to problemu wiekszego niema jest pare duperelek co trzeba przerobic
HUDY BMW pisze:no mam juz to zrobione silnik wrzucony wszystko chodzi jak cos to pisz jak chcesz cos wiedziec ogulnie to problemu wiekszego niema jest pare duperelek co trzeba przerobic
dziendoberek proste pytanko,oprucz wydechu z czym miales najwiecej zabawy w przerabianie?z tego co wiem to zbiorniczek z serwa wedroje gdzieindziej i cewki sa bynajmniej w moim wypatku inaczej mocowane.aha i jeszcze jedno jak poskladales wydech?masz orginalny z is czy moze strumienica i czy zmieniles koncowy tlumik czy zostal ten co miales?pozdrawiam
aha to spoko ja narazie wytne kata i zastapie go strumienica,kolega ktory mi to posklada zna sie nieco na bmw zreszta sam ma wiec mam nadzieje ze wie co robi ja sam niewiem co i jak skolei koncowy wydech naazie zostawie moj bo czekam na orginalny z niemiec do is ale to moze potrwac do wiosny.a czy ktos z was ma zainstalowana strumienice?bo wiem ze czasem to ona moze zaszkodzic silnikowi co wy nato?
nic tam nie wstawiaj zadnej strumienicy z tym niema tak leko wytnij kata wstaw rurke i tyle niema tam wiekszych przerobek jesli chodzi o isa ja mailem 1.6 musialem zbiorniczek wspomagania przeniesc bo przeszkadza wydech nie pasuje na zlaczeniu jak idzie do kolekora wiec albo przespawac albo kupic z is