Swap z 1,8 na 1,8 is

Sprawy dotyczące tylko BMW-czyli wszystko o problemach z silnikiem, skrzynią, zawieszeniem itp. oraz pytania dotyczące płynów, olejów itp.
HUDY BMW

Post autor: HUDY BMW »

dzieki jeszcze wymiana poduszki podlaczenie el i zobaczymy co i jak :D :D :D
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

widze cie u mnie jak to zrobisz :D:D
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
adamwsb

Post autor: adamwsb »

nie tylko u Ciebie Krzysiu hehe
HUDY BMW

a no niema sprawy tylko nie wiem czy wydoje na paliwo heheh e zart :D :D
Awatar użytkownika
franz3xxi
Maniak forumowy

Post autor: franz3xxi »

hehe no to jak juz bedziesz u Adama to dajcie znac ;D podjade to obadac :D
Obrazek
HUDY BMW

a no niema sprawy :D
Awatar użytkownika
Damiano
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Damiano »

to jak bedziez u krzysia to tez daj znac wpadne to oblookac :D :D
rapanu

Post autor: rapanu »

i jak tam z tym swapem masz juz silniczek zamieniony?ja dopiero moj zawiozlem do mechanika ale moj jest po kapitalce a w poniedzialek wreszcie jade z autkiem pytam bo jestem ciekaw czy miales jakies problemy z tym swapem?pozdrawiam
HUDY BMW

no mam juz to zrobione silnik wrzucony wszystko chodzi jak cos to pisz jak chcesz cos wiedziec ogulnie to problemu wiekszego niema jest pare duperelek co trzeba przerobic :D :D
pp100

Post autor: pp100 »

nio to git masz teraz troszke kucow wiecej zapodaj fotki silniczka
kocik

Post autor: kocik »

HUDY BMW pisze:no mam juz to zrobione silnik wrzucony wszystko chodzi jak cos to pisz jak chcesz cos wiedziec ogulnie to problemu wiekszego niema jest pare duperelek co trzeba przerobic :D :D
zawsze jest pare duperelek :lol:
rapanu

dziendoberek proste pytanko,oprucz wydechu z czym miales najwiecej zabawy w przerabianie?z tego co wiem to zbiorniczek z serwa wedroje gdzieindziej i cewki sa bynajmniej w moim wypatku inaczej mocowane.aha i jeszcze jedno jak poskladales wydech?masz orginalny z is czy moze strumienica i czy zmieniles koncowy tlumik czy zostal ten co miales?pozdrawiam
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

hudy pisal ze ma wydech z 325i ;) Ale nie wiem odkad dokladnie.
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
rapanu

aha to spoko ja narazie wytne kata i zastapie go strumienica,kolega ktory mi to posklada zna sie nieco na bmw zreszta sam ma wiec mam nadzieje ze wie co robi ja sam niewiem co i jak skolei koncowy wydech naazie zostawie moj bo czekam na orginalny z niemiec do is ale to moze potrwac do wiosny.a czy ktos z was ma zainstalowana strumienice?bo wiem ze czasem to ona moze zaszkodzic silnikowi co wy nato?
HUDY BMW

nic tam nie wstawiaj zadnej strumienicy z tym niema tak leko wytnij kata wstaw rurke i tyle niema tam wiekszych przerobek jesli chodzi o isa ja mailem 1.6 musialem zbiorniczek wspomagania przeniesc bo przeszkadza wydech nie pasuje na zlaczeniu jak idzie do kolekora wiec albo przespawac albo kupic z is :D
ODPOWIEDZ