Ja podczas przekomarzania sie z kumplem on-bmw a ja Audi za i przeciw .Az pewnego dnia zobaczylem piekna BM-KE E 36 czerwona -przejechalem sie i tak przyjela sie w rodzinie ,ale byla walka kto ma nia je
ja zarazilem sie od mojego ojca mial co prawda nie samochod ale motor BMW 750 z 39r zajefajny stary boxer z bocznym wozkiem,pozniej od kad pamietam zawsze mi sie podobaly bawarki...tak mi juz zostalo
hmmm jak to bylo u mnie?? no wiec zawsze kolega mi nagadywal, ze pozade auto to BMW i Audi i jako maly lebek tego sie trzymalem, az do czasu gdy na forum STK poznalem Adama i zaczarowal mnie magia trzech liter BMW i tak mi zostalo. Moim marzeniem jest miec BMW E36 Coupe 2.8 i BMW E38 750i, nic wiecej juz bym nie chcial to na tyle
Ja kupilem moja zupelnie przez przypadek,bo szukalem Vectry.Ale u nas trafialem na takie zlomy,ze wybralem sie do DE,ale zamiast Vectry kupilem moja obecna milosc.I nie zaluje
ze mna jest troche inaczej ja zawsze bylem za Japoncami marzyla mi sie Celica GT4 , albo Supra, ale wystarczylo ze wsiadlem do mojej pierwszej bawary E36 i stalo sie nie kupie juz nigdy aua z napedem na przednia os he he a co do BMW to sie zakochalem i moze w 2009 zamienie obecna E46 320d na wymarzona coupe 330CD z kremikiem w srodku
A ja wogole nie myslalem o kupnie BMW. Ale jak raz kumpel mnie przewiozl to od razu mi sie spodobalo i stwierdzilem ze musze tez sobie kupic jakies autko z rodziny BMW
a spytajcie kto go przewiozl ?
teraz mam 2 becie w sumie bmw od 3.5 roku a marzylem odkad zobaczylem w wieku 5 latek bmw 850 znajomego ojca 300 na blacie czarna skora aaaa