Tak jak w temacie, za niedługo (12.05.2017) odbędzie się Hercules Tour w Pieskowej Skale, byłem w zeszłym roku i było mega, mimo że pogoda nie dopisała i w tym roku planuję się również wybrać, o ile tylko zdążę poskładać bawarkę. Można się wybrać jakąś większą ekipą, dlatego jeżeli są jacyś chętni, to dawajcie znać i jeżeli się nas trochę uzbiera, to ustalimy jakieś miejsce spotkania skąd polecimy dalej na zlot .
No ja też na pewno nie będę na całej imprezie, dlatego trzeba się odpowiednio wcześniej zgadać. Powiedzmy, że mi też niedziela by pasowała PRIMO, ciekawe czym pojedziesz, wybór masz coraz większy
Są jeszcze jacyś chętni ? Wpisujcie się bo w zależności od tego ile nas będzie i kto skąd będzie jechał, tak będziemy ustalać jakieś miejsce spotkania, co by do Pieskowej skały przybyć w kupie i sterroryzować wszystkie VAG-i i nie tylko
u mnie też się sprawa trochę skomplikowała, w grę wchodzi albo piątek późne popołudnie, ewentualnie kima na miejscu i w sobotę przed południem wylot, albo niedziela popołudniu na 2-3 godzinki. Kraków w sumie też niezła opcja, ale bardziej mi pasuje Hercules, bo w sobotę muszę lecieć prosto do Częstochowy z rana a jest trochę bliżej
zinger pisze:u mnie też się sprawa trochę skomplikowała, w grę wchodzi albo piątek późne popołudnie, ewentualnie kima na miejscu i w sobotę przed południem wylot, albo niedziela popołudniu na 2-3 godzinki. Kraków w sumie też niezła opcja, ale bardziej mi pasuje Hercules, bo w sobotę muszę lecieć prosto do Częstochowy z rana a jest trochę bliżej
Kraków w piątek odpada nie wpuszczają ludzi z biegu trzeba było na pt. kupić wejściówkę...
Czekam na info jeszcze od organizatorów...
Jak coś ktoś chętny na tego herculesa ? Co tam sie wogóle będzie działo w pt ?
Zinger chyba że lejemy na to i w piątek ogarniamy jakiś wieczorny spot z objazdówką ??
w Naszym gronie ??