[E36] 328i MI Limousine od WhuCrew
Jest mega. Dawno mnie tu nie było i całkiem sporo zmian oczywiście wszystko in plus. Felga - jedna z najlepszych do E36. Oczywiście nie byłbym sobą gdybym nie napisał, iż Yellow dalej musi wylecieć
Pozdro!
Pozdro!
BYŁO: E30 M20B27 M50B20 SEDAN
BYŁO: E39 M62B35 SEDAN
BYŁO: E36 M52B20 M52B28 TOURING
BYŁO: E36 M43B18 CABRIO
BYŁO: E36 M50B25 GRUZCOUPE
BYŁO: E36 M50B20 GRUZSEDAN
JEST: E36 M43B16 SEDAN
JEST: E38 M62B35 M SPORT
BYŁO: E39 M62B35 SEDAN
BYŁO: E36 M52B20 M52B28 TOURING
BYŁO: E36 M43B18 CABRIO
BYŁO: E36 M50B25 GRUZCOUPE
BYŁO: E36 M50B20 GRUZSEDAN
JEST: E36 M43B16 SEDAN
JEST: E38 M62B35 M SPORT
Kurcze jak szukałem tych RS to miałem wizję ,że w ori lub zbliżonym kolorze ale teraz przyznam ,że tak jak jest jest lepiej.. W mało którym e36 te felgi w srebrze dobrze wyglądają ..PIeknie wyglada, jedynie kolor mi nie pasuje i uwazam ze na srebrnych lepiej by siadlo
https://goo.gl/images/ZYtd8t
https://goo.gl/images/bDhzC3
Jest jeden wyjątek który mnie inspirował zawsze i to jest to auto:
https://goo.gl/images/d7Crv1
I mnie strasznie kusi aby osiągnąć taki efekt , ale niestety rozsądek wygrywa, ponieważ w tej żółtej jest już sroga gleba plus na oponach po profilu niżej niż u mnie.. Wygląda to mega sexi ale jak na tym jezdzić
Co do koloru felgi to póki co mi się podoba ale mam wizję aby zrobić je całe na czarno ze złotą śrubą centralna .. Może kiedyś
To nie jest tak ,że cię dawno nie było tylko po prostu ja długo nic nie dodawałem Co do yellow to chwilowo ich nie ma na aucie ale wrócą na pewno Mam zamiar zrobić teraz taki eksperyment i zrobić większy clean look. Jadą do mnie ori tylne lampy na białym kierunku. Jak auto wróci od mechanika to myślę włożyć jeszcze fabryczną nerkę i chyba białe cornery.. oraz hallo out i zaślepki..Alexof pisze:Jest mega. Dawno mnie tu nie było i całkiem sporo zmian oczywiście wszystko in plus. Felga - jedna z najlepszych do E36. Oczywiście nie byłbym sobą gdybym nie napisał, iż Yellow dalej musi wylecieć
A tak ogólnie to fajnie ,że się wszystkim podoba. Pozdro
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
Brawo ja jaGłodek pisze:Brawo ty
Raz mnie zatrzymali za brak blachy z przodu i tego się głównie czepiali. Ale Pan Policjant zauważył lampy i powiedział ,że to mi daruje jak blacha wróci na miejsce.. Od tego czasu parę patroli mijałem i spokój..Głodek pisze:żółte lampki super .nie miałaś problemów z niebieskimi .
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
Tak , pamietam ,że gdzieś o tych felgach już dyskutowaliśmy. Chyba właśnie w twoim temacieKaper pisze:Pamiętam za czasów mojej 2.8i chciałem takie koło mieć
Też się nad tym zastanawiam , czarne ze złotym napisem , ale martwię się ,że stracą dużo uroku. Zastanawiam się jeszcze jakby wyglądały gdyby rotory były szare jak tapicerka w środku?Kaper pisze:mi ale jedynie co dekielek bym dał czarny
No ja wiem ,że na niektórych zdjęciach mogą wyglądać niekorzystnie ale na żywo wszystko się dynamicznie zmienia i mają naprawdę dużo uroku. Nie jest przecież zawsze tak zle :Kaper pisze: I te żółtka - będę się modlił żebyś się tego pozbył