Aż mi wstyd ,bo tak zapuściłem auto

Co tu dużo pisać ,nie mogę oderwać wzroku od niej

Zdjęć nigdy za wiele .
Czekam na kolejne odsłony i już wiem że będzie dobrze

O kurcze nie spodziewałem się takiej reakcjimarcin020799 pisze:Drobna rzecz, a jednak zmienia dużo w odbiorze auta
Ale Wam zazdroszczęmarcin020799 pisze:Kleszcz, Bardzo mi miłoBardzo chętnie będę się zjawiał na spotach w TG. To jest klimat i atmosfera, która mi całkowicie odpowiada
Cieszy człowieka jak rozwiąże taki problem, falujący silnik potrafi psuć frajdę z jazdy.. O dziwo to , częsta przypadłość bawarekmarcin020799 pisze:Ze spraw przy aucie znowu drobnostki - Wymieniłem jednak czujnik temperatury parownika na nowy, bo potrafił się zaciąć. Włożyłem czujnik z E90, bo numer części jest taki sam, na ogół kształt i wtyczka czujnika również, a nie trafiłem na żaden temat, gdzie właściciele E90 by się na niego uskarżali. Przy silniku - znowu pojawiło się z dnia na dzień falowanie obrotów, za każdym odpaleniem coraz bardziej nieznośne, zwłaszcza na zimnym silniku, gdzie po wciśnięciu sprzęgła latały od praktycznie 500 do 900. Wymieniłem przepływomierz na nowy, skasowałem adaptacje i po kasowaniu wyruszyłem się przejechać tak, aby komputer zaadaptował nową przepływkę. Po wymianie zamyka ekonomizer na 4 biegu, więc dużo wcześniej coś już było z przepływomierzem na rzeczy. Przed wymianą dochodził do ~17l i myślałem, że przy tym silniku to normalne
Lakier wygląda świetnie, ekstra głebia ! Zazdro efektu!Na lakierze całkiem świeżo położony ponownie Dodo Juice Purple Haze tak, aby zawsze leżał świeży wosk i robił, co ma robić.
nie wiedziałem , że szukasz końcowego, coś bym polecił ale skoro już decyzja zapadła to czekam jak wyjdziemarcin020799 pisze:- Wydech zdecydowałem zrobić custom Proex, RM jest jednak dla mnie zbyt głośny.
Jest aż tak zle ? Z własnego doświadczenia wiem,że serwo w e46 jest zdecydowanie mocniejsze niż w e36 i na mój gust e46 hamują dobrze. Nie licząc samego zestawu hebli z 330 plus felgi,opony zimowe to spory koszt.. No chyba ,że chodzi tez o stronę wizualnąmarcin020799 pisze:- Lepsze hamulce. Tu jednak bym szedł od razu w zestaw z 330i, jednak jak wiadomo wtedy felga minimum 17".