szyberdach e36

Sprawy dotyczące tylko BMW-czyli wszystko o problemach z silnikiem, skrzynią, zawieszeniem itp. oraz pytania dotyczące płynów, olejów itp.
zawias

szyberdach e36

Post autor: zawias »

jak w temacie , na plasko spoko wszystko dziala , natomiast nie uchyla sie do gory :( sa zlamane podnosniki czy cos... jest ktos gotowy podjac sie zrobienia tego ?
Tomek
Maniak forumowy

Post autor: Tomek »

Krzysiu :) Pomozemy :?: :?:
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

zrobic to nie problem, ale zabawa z tym jest bardzo droga. Zalezy co jest zepsute, Tam jest duzo rzeczy ktore moga sie zepsuc :/
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
Tomek
Maniak forumowy

Post autor: Tomek »

No zabawy z tym troche jest... Pytanie czy to jest zepsute czy moze tylko cos wyskoczylo z czegos :P hehe
ramirez01

Post autor: ramirez01 »

zabawy to jest malo powiedziane ja 10 godzin w swoim wymienialem szyber stary na nowy z przelozeniem pokrywy dachowej to jest paranoja zle ustawisz silnik prowadnice sie przekreca zle ustawisz prowadnice to wyskocza zle zapocujesz wlaz blaszany szyber bedzie sie krzywo chowal pierdzielenia tyle ze woow
Awatar użytkownika
korona
Zaawansowany forumowicz

Post autor: korona »

Sory za offtopic ale mam do sprzedania szyber - chyba uszkodzony, otwiera sie powoli ze trzeba mu pomoc reka, zamyka sie elegancko. Przed wyjeciem z auta dzialal jak trzeba, nie wiem co sie stalo... Jest ktos zainteresowany? Moze sie przyda na czesci?
Ficek

Post autor: Ficek »

ostatnio sprzedalem szyber za chyba 200 zl super stan
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

korona ile chcesz za niego?? No i elektryczny czy nie??
zawias

Ja Pilnie Kupie szyberdach do swojej czyli e36 Coupe elektryczny w BDB stanie z uszczelka zewnetrzna , pisac na PW albo na GG :!:
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

ciezko bedziesz mial kupic z ta uszczelka.
zawias

Krzys pisze:ciezko bedziesz mial kupic z ta uszczelka.

to skad mozna ta uszczelka dostac ? w sumie mam ta uszczelke , ale nie zalozona ze starego szyberu , jak wyciagne to bedzie ja duzo latwiej przykleic niz na aucie

Jakbys chcial Krzysiu to stary szyberdach w 80% sprawny moge Ci dac w rozliczeniu za zalozenie nowego ;D
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

moge ci zalozyc ten szyber. Bedzie pare godzin roboty. Nawet bym ci te tweetery mogl przy okazji zamontowac ;)
zawias

Krzys pisze:moge ci zalozyc ten szyber. Bedzie pare godzin roboty. Nawet bym ci te tweetery mogl przy okazji zamontowac ;)
no to git , tylko teraz skad wziasc szyber ?

chyba ze jestes w stanie naprawic ten ? problem jest w tym ze nie uchyla sie do gory :cry:
otwierac i zamyka sie bez problemu
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

z korona sie dogadaj ale nie jest ponoc do konca sprawny. Zeby wiedziec co w twoim siedzi to trzeba rozebrac. Potem mozna naprawiac jak sie ma czesci albo zapasowy szyber ;)
ODPOWIEDZ