jak w temacie , na plasko spoko wszystko dziala , natomiast nie uchyla sie do gory sa zlamane podnosniki czy cos... jest ktos gotowy podjac sie zrobienia tego ?
zabawy to jest malo powiedziane ja 10 godzin w swoim wymienialem szyber stary na nowy z przelozeniem pokrywy dachowej to jest paranoja zle ustawisz silnik prowadnice sie przekreca zle ustawisz prowadnice to wyskocza zle zapocujesz wlaz blaszany szyber bedzie sie krzywo chowal pierdzielenia tyle ze woow
Sory za offtopic ale mam do sprzedania szyber - chyba uszkodzony, otwiera sie powoli ze trzeba mu pomoc reka, zamyka sie elegancko. Przed wyjeciem z auta dzialal jak trzeba, nie wiem co sie stalo... Jest ktos zainteresowany? Moze sie przyda na czesci?
Krzys pisze:ciezko bedziesz mial kupic z ta uszczelka.
to skad mozna ta uszczelka dostac ? w sumie mam ta uszczelke , ale nie zalozona ze starego szyberu , jak wyciagne to bedzie ja duzo latwiej przykleic niz na aucie
Jakbys chcial Krzysiu to stary szyberdach w 80% sprawny moge Ci dac w rozliczeniu za zalozenie nowego ;D
z korona sie dogadaj ale nie jest ponoc do konca sprawny. Zeby wiedziec co w twoim siedzi to trzeba rozebrac. Potem mozna naprawiac jak sie ma czesci albo zapasowy szyber
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE