Spotkanie Fanów BMW - Wyrazów k\Częstochowy 10.11.2007r.

Relacje, fotki i inne sprawy dotyczące imprez nie tylko klubowych
e30fast

Post autor: e30fast »

Kisol no to dobrze ze go zrobiles :) ale ejjjj nie mozemy tak szybkoo jechac hahahahah
casus maximus

Post autor: casus maximus »

ja tylko mam nadzieje iz pogoda bedzie w miare. byleby nie padalo. a jak bedzie padac to bedzie slisko, ale moze wtedy na torze bardziej bedzie sie liczyla technika niz moc silnikow.
pp100

Post autor: pp100 »

kisol pisze:auto zrobione :D teraz tylko kasa i jedziem :D fast chcialec powiedziec 180 km/h i to bokiem haha
tylko,zeby nie odlecial :))))
KeMaS

Post autor: KeMaS »

pojechalbym z wami ale z kisolem balbym sie jechac ja widzialem co on wyczynia na drogach :roll: ;):D
e30fast

KeMaS pisze:pojechalbym z wami ale z kisolem balbym sie jechac ja widzialem co on wyczynia na drogach :roll: ;):D
jak chcesz zyc to jedz ze mna chodz na tym dyferku 100% i tez czasami mi odbija pogadaj z fickiem myslalem ze mi uchwyt od drzwi wyrwie hahahaa Ficek jak tam zyjesz hahahaha caly blady byl jak wziolem glowne skrzyzowanie w jastrzebiu bokiem hahahahahahhahaha
KeMaS

Post autor: KeMaS »

ja chce zyc nigdzie nie jade z wami :D hehe piraci drogowi
e30fast

KeMaS pisze:ja chce zyc nigdzie nie jade z wami :D hehe piraci drogowi

a tam odrazu piraci :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: lubie czasem sobie przycisnac heheh
Awatar użytkownika
Kuki
Maniak forumowy

Post autor: Kuki »

zobacze jak bedzie u mnie z kasa ja co to dam ci znac to bym sie wybral z toba
Miec BMW teraz nie duzy wydatek Zabic muche boczna szyba........................BEZCENNE

"zycie zaczyna sie i konczy na BMW"
Obrazek
e30fast

Kuki pisze:zobacze jak bedzie u mnie z kasa ja co to dam ci znac to bym sie wybral z toba

spokooo :)
pp100

Post autor: pp100 »

ABY UNIKN
bociek

Post autor: bociek »

Ludzie kto tam mail zamiar przyjezdzac to niech wpada :D bo po wczorajszym spocie okazalo sie ze impreza bedize jeszcze lepsza niz sie zapowiadala :D A jak nei na wyrazowei to pojedzie sie do centrum bokami pojezdzic :D
e30fast

bociek pisze:Ludzie kto tam mail zamiar przyjezdzac to niech wpada :D bo po wczorajszym spocie okazalo sie ze impreza bedize jeszcze lepsza niz sie zapowiadala :D A jak nei na wyrazowei to pojedzie sie do centrum bokami pojezdzic :D

yyyyyyyyyy nie rozumiem :? przeciez po to tam jade zeby pojezdzic na torze a nie po glownych ulicach tak latac to ja u mnie latam na codzien takze jezeli cos tam ma nie wypalic pisac odrazu bo ne po to bede palil paaliwo zeby sie przejechac do czestochowy
bociek

zle mnie zrozumiales imreza bedzie na 1000000%%%% a mi chodzi ze po imprezei mozna jeszcze gdzies jechac sie pobawac :D no chyba ze juz opon braknie :D
e30fast

bociek pisze:zle mnie zrozumiales imreza bedzie na 1000000%%%% a mi chodzi ze po imprezei mozna jeszcze gdzies jechac sie pobawac :D no chyba ze juz opon braknie :D
ahaaaaa no chyba ze tak :) spoko spoko :) zobaczymy ja biore tylko jeden komplet :)
bociek

heh jak by co w kolo mnustwo zakladow wolkanizaczyjncyh czy jaktam sie to zwie jest :P:D
ODPOWIEDZ