ja tylko mam nadzieje iz pogoda bedzie w miare. byleby nie padalo. a jak bedzie padac to bedzie slisko, ale moze wtedy na torze bardziej bedzie sie liczyla technika niz moc silnikow.
KeMaS pisze:pojechalbym z wami ale z kisolem balbym sie jechac ja widzialem co on wyczynia na drogach :D
jak chcesz zyc to jedz ze mna chodz na tym dyferku 100% i tez czasami mi odbija pogadaj z fickiem myslalem ze mi uchwyt od drzwi wyrwie hahahaa Ficek jak tam zyjesz hahahaha caly blady byl jak wziolem glowne skrzyzowanie w jastrzebiu bokiem hahahahahahhahaha
Ludzie kto tam mail zamiar przyjezdzac to niech wpada bo po wczorajszym spocie okazalo sie ze impreza bedize jeszcze lepsza niz sie zapowiadala A jak nei na wyrazowei to pojedzie sie do centrum bokami pojezdzic
bociek pisze:Ludzie kto tam mail zamiar przyjezdzac to niech wpada bo po wczorajszym spocie okazalo sie ze impreza bedize jeszcze lepsza niz sie zapowiadala A jak nei na wyrazowei to pojedzie sie do centrum bokami pojezdzic
yyyyyyyyyy nie rozumiem przeciez po to tam jade zeby pojezdzic na torze a nie po glownych ulicach tak latac to ja u mnie latam na codzien takze jezeli cos tam ma nie wypalic pisac odrazu bo ne po to bede palil paaliwo zeby sie przejechac do czestochowy
bociek pisze:zle mnie zrozumiales imreza bedzie na 1000000%%%% a mi chodzi ze po imprezei mozna jeszcze gdzies jechac sie pobawac no chyba ze juz opon braknie
ahaaaaa no chyba ze tak spoko spoko zobaczymy ja biore tylko jeden komplet