TUNINGOWANIE CIAŁA...
a tam glupoty gadasz Adam dlatego tez nie robie dziary narazie...bo dalej nie wiem jak na to patrza w policji... czy mozna miec czy nie mozna a pozatym chce miec troszke wieksza lapke a nie marne 38 cm ;(
Dodane po 45 minutach:
Dodane po 45 minutach:
no a wciaga to bardzo :D ja mysle o kolejnym kolczyku :D a moze jeszcze jeden do jezyka :DTomek325i pisze:Hahah to ja to wciagnie Widywalem kolesi co mieli po 5 w jezyku haha
Cris pisze:a tam glupoty gadasz Adam dlatego tez nie robie dziary narazie...bo dalej nie wiem jak na to patrza w policji... czy mozna miec czy nie mozna a pozatym chce miec troszke wieksza lapke a nie marne 38 cm ;(
Dodane po 45 minutach:
no a wciaga to bardzo :D ja mysle o kolejnym kolczyku :D a moze jeszcze jeden do jezyka :DTomek325i pisze:Hahah to ja to wciagnie Widywalem kolesi co mieli po 5 w jezyku haha
miej nawet 45 w bicepsie , nie to sie liczy czlowieczku Moj ty mlody , zreszta jak chcesz mozemy posparowac kiedy ale z doswiadczenia wiem ze Koksy to padaczki , niema sie ich co bac , wystarczy zebys sie podciagnol na drazku z 7 razy i tyle , stepr itp , zreszta Spytaj Gola (mojego brata) on juz siedzi 5 rok w Policji to Ci powie jak to wyglada , najgorsze sa egzaminy psychologiczne
juz nie chodzi o to czy woda czy miesnie , jak masz troche mozgu to sporego goscia mozna znokautowac sprytem a nie sila , wystarczy wiedziec gdzie uderzyc , ja zazwyczaj celuje w podbrodek jak juz mam piane w ustachCris pisze:oki zapytam ale on tu malo kiedy zaglada... a o ten wymiar lapy to chodzi mi o to ze dziara lepiej wyglada na wiekszej lapie niz na witce a co do koksow masz racje wiekszosc z nich ma miesnie zbudowane z samej wody