Spotkanie Fanów BMW - Wyrazów k\Częstochowy 10.11.2007r.
moga jezdzic 2 osoby na bank moze i nawet wiecej nie jestem pewien ale w kaskach (chyba)
tylko,ze sniezyca nadeszl,bedzie jazda bez trzymanki
zwycieza bedzie mogl ulepic balwana:)
ale mam nadziej,ze do 11 stopnieje
postarajcie sie przyjechac troche przed 11 bo o 11 wedlug planu maja sie rozpoczac zawody (mini kjs)
tylko,ze sniezyca nadeszl,bedzie jazda bez trzymanki
zwycieza bedzie mogl ulepic balwana:)
ale mam nadziej,ze do 11 stopnieje
postarajcie sie przyjechac troche przed 11 bo o 11 wedlug planu maja sie rozpoczac zawody (mini kjs)
zalujcie kto nie byl imprezka bardzo udana mimo,chwilowych anomli pogodowych
wielkie diex organizatorom
(miedzy innymi za jedzonko i picie w skaandalicznych cenach :herbatka i kafka po1zl i kielbaska 2.5zl)
z bts startowalem tylko ja kisol i e30fast,
nieiwem jak poszlo fickowi i e30 fast
ale mi nie najgorzej jak na pierwszy raz na wyrazowie,i zly dobor baloniastych opon
w klasie powyzej 2000 tzn:2,3l ,2,5l , 2,7l ,2,8l ,3,0l itp
,dobra zabawa byla tez pozniej w drifcie...
byl ktos jeszcze z bts kogo nie wymienilem????
oto pare fotek reszte fotek i filmiki zapodam jak dostane od kumpla
kisol w swoim potworze (mial chyba najglosniejszy wydech )
a to jeden z organizatorow w swojej wypasionej replice dtm yokohama
wielkie diex organizatorom
(miedzy innymi za jedzonko i picie w skaandalicznych cenach :herbatka i kafka po1zl i kielbaska 2.5zl)
z bts startowalem tylko ja kisol i e30fast,
nieiwem jak poszlo fickowi i e30 fast
ale mi nie najgorzej jak na pierwszy raz na wyrazowie,i zly dobor baloniastych opon
w klasie powyzej 2000 tzn:2,3l ,2,5l , 2,7l ,2,8l ,3,0l itp
,dobra zabawa byla tez pozniej w drifcie...
byl ktos jeszcze z bts kogo nie wymienilem????
oto pare fotek reszte fotek i filmiki zapodam jak dostane od kumpla
kisol w swoim potworze (mial chyba najglosniejszy wydech )
a to jeden z organizatorow w swojej wypasionej replice dtm yokohama
Ostatnio zmieniony 2007-11-10, 20:26 przez pp100, łącznie zmieniany 2 razy.
sorka ale bociek mnie wprowadzil w blad poiwedzial,ze ficek jezzi akurat na torze wiec go wziolem za fickaKrzys pisze:pomyliles ficka z kisolem
zawieszony troche tam bylem po porannym prawie skasowaniu furki,kiedy rano okolo 5godz jadac 25kmh zaswiecilo mi sie czerwone swiatlo na skrzyzowaniu wcislemhamilec i wyladowalem na krwezniku i znaku ustap przejazdu:)
dokladka mt jiz kokretnie polamana na szczescie nic wiecej powaznego sie nie stalo,musialem biegiem do serwisu opon a tam jak zwykle dzisiaj fuul osob na tor ledwo zdazylem na 11
dave pisze:pp100 gratulacje :!: pewnie imprezka wypasiona byla wiecej fotek poprosze
dzieki jak dorwe odkumpla jutro lub najpozniej w poniedzialek foty i filmiki to wrzoce
spadam sie uchalac narka
kisol pisze:impra zacna najlepsza dla kogos kto ma auto po to zeby nim sie cieszyc-cieszyc sie z jazdy tymi potworami. dlamnie cos pieknego
dokladnie ,latanie bokami ci fajnie wychodzilo
http://lokiecgb.fotosik.pl/albumy/308874.html
link do kilku fotek z forum beemka klub (nawet moja czerwona strzale uchwycili )
a ja wszystkim dziekuje za przybycie. nawet nie wiecie jak milo bylo zobaczyc was znow znowu. dla mnie i dla dominika najwiekszym prezentem za ta imprezke jest to ze wam sie podobalo. to jest naprawde budujace i az chce sie zrobic znow podobne spotkanie/zlot/turniej. i mysle ze mozecie sie szykowac na przyszly rok na naprawde konkret impreze. pomysly juz sa .jestem pelen uznania dla beemkowiczy ktorzy przyjechali z bardzo daleka, ze nie patrzeli na pogode tylko poporstu przyjechali mimo ze aura jaka byla taka byla. dziekuje takze Kanapowi z BMW Klub Polska, ktory zjawil sie na spocie i ufundowal nagrody dla zwyciezcow w obydwu klasach wyscigu na czas w postaci koszulek oraz opasek na reke BMW Sauber. dziekuje tez panu fotografowi ktory wpadl na spot aby porobic fajne zdjecia, ktore zamieszczam nizej w tym poscie. razem z dominikiem dziekujemy tez osobom ktore na pomagaly przy bufecie, przy mierzeniu czasow. bez nich tez byloby ciezko.
jestem po tym spocie strasznie zmeczony ale i zadowolony bo widac warto cos takiego robic w czestochowie gdyz jest odzew z waszej strony jest sporo checi do dobrej zabawy.
no i wlasnie. dziekuje tez lokciowi za wspolprace. z nim moge robic nawet zlot BMW miedzyplanetarny. wlasnie takich ludzi lubie, pelni zapalu i mega optymisci.
Fotki autorstwa Dominika Spalka z macherstudio.
http://www.sukces-biznes.com.pl/machers ... ional.html
jestem po tym spocie strasznie zmeczony ale i zadowolony bo widac warto cos takiego robic w czestochowie gdyz jest odzew z waszej strony jest sporo checi do dobrej zabawy.
no i wlasnie. dziekuje tez lokciowi za wspolprace. z nim moge robic nawet zlot BMW miedzyplanetarny. wlasnie takich ludzi lubie, pelni zapalu i mega optymisci.
Fotki autorstwa Dominika Spalka z macherstudio.
http://www.sukces-biznes.com.pl/machers ... ional.html
Powiem tak bardzo mi sie podobalo impreza super pomimo tego ze kosztowala mnie 8ptk i 300zl mandatu karnego ahhhhh te PSY :!: :!: no ale co zrobic zyje sie dalej na torze nie szlo mi az tak dobrze ale za to w paleniu gumy chyba nadrobilem co nie co heheh jeszcze raz dzieki Kisol i Kuki za udany wypad do Wyrazowa )