Spotkanie Fanów BMW - Wyrazów k\Częstochowy 10.11.2007r.

Relacje, fotki i inne sprawy dotyczące imprez nie tylko klubowych
Awatar użytkownika
kisol
Zaawansowany forumowicz

Post autor: kisol »

o 9 -tej to my chcemy dopiero wyjechac -myslalem zeby tam byc na 11
Awatar użytkownika
Kuki
Maniak forumowy

Post autor: Kuki »

bociek a nie dal bys rady zarezerwowac z trzy miejsca??
a dalo by rade jak ktos bedzie jechal bokiem zeby z nim jecha czy regulanim zabrania?? i czy mogl bym z kims sie przejechac :D :D :D
Miec BMW teraz nie duzy wydatek Zabic muche boczna szyba........................BEZCENNE

"zycie zaczyna sie i konczy na BMW"
Obrazek
pp100

Post autor: pp100 »

moga jezdzic 2 osoby na bank moze i nawet wiecej nie jestem pewien ale w kaskach (chyba)
tylko,ze sniezyca nadeszl,bedzie jazda bez trzymanki :)))
zwycieza bedzie mogl ulepic balwana:)
ale mam nadziej,ze do 11 stopnieje
postarajcie sie przyjechac troche przed 11 bo o 11 wedlug planu maja sie rozpoczac zawody (mini kjs)
Swobi

Post autor: Swobi »

Niestety odpadam.Dopadla mnie goraczka.Ehh szkoda.

P.S.Kolebka jeszcze raz sorki.
bociek

Post autor: bociek »

Powiem wam ze fajna impreza tylko szkoda ze padal snieg i bylo ziomno :/ jeszcze tam smigaja po toze ale ja do domku na obiadek wstapilem sobie :D
pp100

zalujcie kto nie byl imprezka bardzo udana mimo,chwilowych anomli pogodowych :D
wielkie diex organizatorom
(miedzy innymi za jedzonko i picie w skaandalicznych cenach :herbatka i kafka po1zl i kielbaska 2.5zl)
:)

z bts startowalem tylko ja kisol i e30fast,
nieiwem jak poszlo fickowi i e30 fast

ale mi nie najgorzej jak na pierwszy raz na wyrazowie,i zly dobor baloniastych opon
w klasie powyzej 2000 tzn:2,3l ,2,5l , 2,7l ,2,8l ,3,0l itp
Obrazek

,dobra zabawa byla tez pozniej w drifcie...

byl ktos jeszcze z bts kogo nie wymienilem????

oto pare fotek reszte fotek i filmiki zapodam jak dostane od kumpla

kisol w swoim potworze (mial chyba najglosniejszy wydech :D )

Obrazek

Obrazek

a to jeden z organizatorow w swojej wypasionej replice dtm yokohama

Obrazek
Ostatnio zmieniony 2007-11-10, 20:26 przez pp100, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

pomyliles ficka z kisolem :P

w sumie widze ze chyba fajnie bylo. Zaluje ze ja nie moglem tam byc. Chcialbym zeby byla jeszcze jedna taka okazja to chetnie bym tam posmigal :)
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
bociek

Post autor: bociek »

bedzie jeszcze jedna okazaja zapewne :D pp100 wrzuc wiecje fotek jak bedize ci sie nudzic :D
Awatar użytkownika
dave
Maniak forumowy

Post autor: dave »

pp100 gratulacje :!: :) pewnie imprezka wypasiona byla wiecej fotek poprosze :wink:
Obrazek
Awatar użytkownika
Kuki
Maniak forumowy

no niech zaluje kto nie byl imprezka spoko tylko pogoda nie dopisywala czasami kisolowi szlo calkiem niezle a fastowi jak na pierwszy raz tez nie najgorzej pozniej wrzuce fotki i filmiki jak bede mial kabel :D :D
Miec BMW teraz nie duzy wydatek Zabic muche boczna szyba........................BEZCENNE

Obrazek
Awatar użytkownika
kisol
Zaawansowany forumowicz

Post autor: kisol »

impra zacna najlepsza dla kogos kto ma auto po to zeby nim sie cieszyc-cieszyc sie z jazdy tymi potworami. dlamnie cos pieknego :D

Obrazek
me & pp
Obrazek
ziomki zestresowani po pierwszym przejezdzie
Obrazek
fast w zywiole
Obrazek
pp100

Krzys pisze:pomyliles ficka z kisolem :P
sorka ale bociek mnie wprowadzil w blad poiwedzial,ze ficek jezzi akurat na torze wiec go wziolem za ficka
zawieszony troche tam bylem po porannym prawie skasowaniu furki,kiedy rano okolo 5godz jadac 25kmh zaswiecilo mi sie czerwone swiatlo na skrzyzowaniu wcislemhamilec i wyladowalem na krwezniku i znaku ustap przejazdu:)
dokladka mt jiz kokretnie polamana na szczescie nic wiecej powaznego sie nie stalo,musialem biegiem do serwisu opon a tam jak zwykle dzisiaj fuul osob na tor ledwo zdazylem na 11

dave pisze:pp100 gratulacje :!: :) pewnie imprezka wypasiona byla wiecej fotek poprosze :wink:

dzieki jak dorwe odkumpla jutro lub najpozniej w poniedzialek foty i filmiki to wrzoce

spadam sie uchalac narka
kisol pisze:impra zacna najlepsza dla kogos kto ma auto po to zeby nim sie cieszyc-cieszyc sie z jazdy tymi potworami. dlamnie cos pieknego :D

dokladnie ,latanie bokami ci fajnie wychodzilo

http://lokiecgb.fotosik.pl/albumy/308874.html

link do kilku fotek z forum beemka klub (nawet moja czerwona strzale uchwycili :D )
Awatar użytkownika
Kuki
Maniak forumowy

jeszcze wielkie dzieki dla kisola i fasta za przejazdzke bylo zarabiscie :D :D :D :D :D

Obrazek
casus maximus

Post autor: casus maximus »

a ja wszystkim dziekuje za przybycie. nawet nie wiecie jak milo bylo zobaczyc was znow znowu. dla mnie i dla dominika najwiekszym prezentem za ta imprezke jest to ze wam sie podobalo. to jest naprawde budujace i az chce sie zrobic znow podobne spotkanie/zlot/turniej. i mysle ze mozecie sie szykowac na przyszly rok na naprawde konkret impreze. pomysly juz sa :D .jestem pelen uznania dla beemkowiczy ktorzy przyjechali z bardzo daleka, ze nie patrzeli na pogode tylko poporstu przyjechali mimo ze aura jaka byla taka byla. dziekuje takze Kanapowi z BMW Klub Polska, ktory zjawil sie na spocie i ufundowal nagrody dla zwyciezcow w obydwu klasach wyscigu na czas w postaci koszulek oraz opasek na reke BMW Sauber. dziekuje tez panu fotografowi ktory wpadl na spot aby porobic fajne zdjecia, ktore zamieszczam nizej w tym poscie. razem z dominikiem dziekujemy tez osobom ktore na pomagaly przy bufecie, przy mierzeniu czasow. bez nich tez byloby ciezko.
jestem po tym spocie strasznie zmeczony ale i zadowolony bo widac warto cos takiego robic w czestochowie gdyz jest odzew z waszej strony jest sporo checi do dobrej zabawy.
no i wlasnie. dziekuje tez lokciowi za wspolprace. z nim moge robic nawet zlot BMW miedzyplanetarny. wlasnie takich ludzi lubie, pelni zapalu i mega optymisci.

Fotki autorstwa Dominika Spalka z macherstudio.
http://www.sukces-biznes.com.pl/machers ... ional.html
e30fast

Post autor: e30fast »

Powiem tak :) bardzo mi sie podobalo :) impreza super pomimo tego ze kosztowala mnie 8ptk i 300zl mandatu karnego ahhhhh te PSY :!: :!: no ale co zrobic :) zyje sie dalej na torze nie szlo mi az tak dobrze ale za to w paleniu gumy chyba nadrobilem co nie co heheh jeszcze raz dzieki Kisol i Kuki za udany wypad do Wyrazowa :):)
ODPOWIEDZ