Czyli wszystko o akcyzie, podatkach, ubezpieczeniach, prawie drogowym, porównania modeli, czy warto kupić BMW Exx, gadżety, ciekawostki, historia,nowości itp.
mam nastepujacy problem: po zalozeniu felg z zimowkami przednie felgi o cos ocieraja... ogladalem wszedzie i nie widze miejsca w ktorym felga by sie stykala z czymkolwiek... co moze byc przyczyna?? dodam ze felgi maja taki sam rozmiar ale nie wiem jakie ET .... jesli maja inne ET to moze to byc przyczyna?? jesli tak to czy dystanse zalatwia sprawe??
Ostatnio zmieniony 2008-06-17, 16:56 przez Cris, łącznie zmieniany 1 raz.
dystanse zalatwia ale wykosztuja cie tyle co uzywane felgi Na felgach pisze gdzies jakie maja et. Beda mialy napisa jeszcze np 6J15 i gdzies tam ET dwucyfrowe. Ale niekoniecznie pod nazwa ET
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
powiem Ci jak to wyglada...
jak mam dokrecone na max kolo to przy kreceniu ociera cos , natomiast gdy je poluzuje i krece to nic nie ma ... dziwne to troche...
Cris pisze:a ja mam bez skretu... i o nadkole nie ociera... wlasnie nie wiem o co ... patrzalem chyba z kazdej strony i nigdzie sie z niczym nie styka
a dzieje sie tak rownoczesnie na obu osiach?byc moze ociera Ci felga o te metalowa oslone tarczy hamulcowej szczegolnie na osi przedniej.kolejna sprawa czy nie masz po prostu za dlugich szpilek do alu a te fele ktore teraz zalozyles beda mialy ciensza czesc ktora sie styka z piasta kola i szpilki beda bardziej wchodzic w piaste i wewnatrz beda o cos ocieraly,t o najpewniejsza opcja jesli jest rzeczywiscie jak piszesz czyli wizualnie nigdzie felga nie trze.