Allegro...

Sprawy o różnej tematyce
KeMaS

Post autor: KeMaS »

fajna beczulka ;):D ale wolalbym sedana osobiscie
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
zawias

Post autor: zawias »

dla buraka a nie kozaka :lol:
darckshine

Post autor: darckshine »

heheheh ale ludzie maja pomysly :)
Cris

Post autor: Cris »

to ja chyba burak jestem bo mi sie podoba :D
ale wyglada jak seryjne e38 a nie e32 :D
e30fast

Post autor: e30fast »

Cris pisze:to ja chyba burak jestem bo mi sie podoba :D

Cris popatrz sie na fotke jak wyglada z b0oku te auto wogole nie pasuje linia e32 do e38 moim zdaniem brzydko to wyglada :)
Awatar użytkownika
dave
Maniak forumowy

Post autor: dave »

e30fast pisze:
Cris pisze:to ja chyba burak jestem bo mi sie podoba :D

Cris popatrz sie na fotke jak wyglada z b0oku te auto wogole nie pasuje linia e32 do e38 moim zdaniem brzydko to wyglada :)
Popieram fasta to jest tragedia fujjjjjjj :thumbdown: :/ :>
Swobi

Post autor: Swobi »

Niewiem jak Wam ale mi z boku to przypomina Peugota 405 :D ,ale przod kozak,nowe lampy,wezszy kierunek.Byle do konca zimy :D :D :D
KeMaS

Post autor: KeMaS »

to jest dobre "po wsi lotac" ;)
zawias

Post autor: zawias »

troche pojechal z ta e38 :wink: tylko ciekaw jestem z czego to jest pzrerabiane , bo jesli z tworzywa tak jak napisal Michal (Swobi) to po zimie nie widze tego auta , chyba ze bedzie jezdzil a w bagazniku 2 posypywaczy soli + plog (czyli obecny zderzak) na przodzie :lol:
kiedys byla tu na forum e30 zrobiona na e90 czy e60 ( nie wiem nieznam sie na nowych modelach ) :lol: i uwazam ze to nadmiar pieniedzy albo nuda , sam nie wiem , ale bez sensu robic z larwy muche przeciez lepiej poczekac ( w tym przypadku na wieksza kase ) i od razu kupic nowa muszke ( czyli te nowsze bmw ) :wink: 8)
Swobi

zawias pisze:troche pojechal z ta e38 :wink: tylko ciekaw jestem z czego to jest pzrerabiane , bo jesli z tworzywa tak jak napisal Michal (Swobi) to po zimie nie widze tego auta , chyba ze bedzie jezdzil a w bagazniku 2 posypywaczy soli + plog (czyli obecny zderzak) na przodzie :lol:
kiedys byla tu na forum e30 zrobiona na e90 czy e60 ( nie wiem nieznam sie na nowych modelach ) :lol: i uwazam ze to nadmiar pieniedzy albo nuda , sam nie wiem , ale bez sensu robic z larwy muche przeciez lepiej poczekac ( w tym przypadku na wieksza kase ) i od razu kupic nowa muszke ( czyli te nowsze bmw ) :wink: 8)
Dokladnie,podejrzewam a wrecz jestem przekonany ze jak by sprzedal e32 i dolozyl ta kase ktora wpakowal to napewno kupil by e38.W koncu te auta nie sa juz takie drogie.No chyba ze mial czesci pociete i poukladane na polkach w garazu z e38 :D :D :D
daro 16v

Post autor: daro 16v »

http://moto.allegro.pl/item268883559_bm ... a_735.html juz frajer usunal kolejny raz aukcje piszac bzdury ze auto uszkodzone-po prostu cena sie mu ni espodobala i usunal -nie nawidze tego na allegro ,szczegolnie ze dziennie licytuje kilkanascie aut a sprzedaqjacy robia to notorycznie.A tak na marginesie niewiem jakiej ceny on oczekuje.jak dobrze pamietam ktos to licytowal za niecale 30tys zl...wiec nie wiem co koles sobie wyobraza ..przeciez juz za kilkanascie tys zl mozna kupic e38 i to wcale nie przerobke z e32 :lol:
Ficek

Post autor: Ficek »

zalosne auto jak i sprazedajacy
Swobi

A ja sobie swoja przerobie na e32.To bylby dopiero hit heheh :D :D :D
ODPOWIEDZ