Allegro...
za 1zl moge bracdaro 16v pisze:http://moto.allegro.pl/item268883559_bm ... a_735.html
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
- PORA�AJ�CE
troche pojechal z ta e38 tylko ciekaw jestem z czego to jest pzrerabiane , bo jesli z tworzywa tak jak napisal Michal (Swobi) to po zimie nie widze tego auta , chyba ze bedzie jezdzil a w bagazniku 2 posypywaczy soli + plog (czyli obecny zderzak) na przodzie
kiedys byla tu na forum e30 zrobiona na e90 czy e60 ( nie wiem nieznam sie na nowych modelach ) i uwazam ze to nadmiar pieniedzy albo nuda , sam nie wiem , ale bez sensu robic z larwy muche przeciez lepiej poczekac ( w tym przypadku na wieksza kase ) i od razu kupic nowa muszke ( czyli te nowsze bmw )
kiedys byla tu na forum e30 zrobiona na e90 czy e60 ( nie wiem nieznam sie na nowych modelach ) i uwazam ze to nadmiar pieniedzy albo nuda , sam nie wiem , ale bez sensu robic z larwy muche przeciez lepiej poczekac ( w tym przypadku na wieksza kase ) i od razu kupic nowa muszke ( czyli te nowsze bmw )
Dokladnie,podejrzewam a wrecz jestem przekonany ze jak by sprzedal e32 i dolozyl ta kase ktora wpakowal to napewno kupil by e38.W koncu te auta nie sa juz takie drogie.No chyba ze mial czesci pociete i poukladane na polkach w garazu z e38zawias pisze:troche pojechal z ta e38 tylko ciekaw jestem z czego to jest pzrerabiane , bo jesli z tworzywa tak jak napisal Michal (Swobi) to po zimie nie widze tego auta , chyba ze bedzie jezdzil a w bagazniku 2 posypywaczy soli + plog (czyli obecny zderzak) na przodzie
http://moto.allegro.pl/item268883559_bm ... a_735.html juz frajer usunal kolejny raz aukcje piszac bzdury ze auto uszkodzone-po prostu cena sie mu ni espodobala i usunal -nie nawidze tego na allegro ,szczegolnie ze dziennie licytuje kilkanascie aut a sprzedaqjacy robia to notorycznie.A tak na marginesie niewiem jakiej ceny on oczekuje.jak dobrze pamietam ktos to licytowal za niecale 30tys zl...wiec nie wiem co koles sobie wyobraza ..przeciez juz za kilkanascie tys zl mozna kupic e38 i to wcale nie przerobke z e32