Beti 320

Tu zamieszczamy fotki i szczegółowy opis naszych beemek
KeMaS

Post autor: KeMaS »

a jaki silnik? bele bedzie przod dobry
Ficek

Post autor: Ficek »

KeMaS pisze:ficek nie buch tylko kulu kulu i bach a potem biegiem po kolo na druga strone hehe a u mnie tylko buch :P
hehehe bieg po kolo :D:D
KeMaS

a potem wsiadam i dalej jechac :D choc boku auta nie bylo hehe
adamwsb

Post autor: adamwsb »

choc auto na boku lezalo :P hahaha
KeMaS

wypadek w tv a mama do dzis nic nie wie buhehehehehe :D Ficek ty to jestes THE BEST
Ficek

KeMaS pisze:wypadek w tv a mama do dzis nic nie wie buhehehehehe :D Ficek ty to jestes THE BEST
hahahahahahahahah sam sie z tego smieje no ale co :D:D:D:D
Martin

Post autor: Martin »

Swobi pisze:Samochod to rzecz nabyta a zycia i zdrowia sie nie kupi.Clopak twardy to da rade i szybko dojdzie do siebie....
w zeszlym roku mialem podobna sytuacje (ucieczka przed czolowka dokladniej mowiac pod stojacego stara-niewazne)po dwocz miechach mialem kolejna bunie :? dlatego popieram tego kolege co wyzej to napisal -jedno mamy zycie.
Choc sie kolego nieznamy -KeMaS zycze CI szybkiego powrotu do zdrowia -reszta przyjdzie z czasem-pozdro-3M sie-elo
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

pozdro-3M sie-elo

moze byc M3 sie ;)
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
Martin

Post autor: Martin »

do tego nawiazywalem :D tak tez moze byc :)
KeMaS

dzieki wielkie ale z tego co wiem i powiedzial mi lekaz to L4 nawet do 4 miechow moge miec :/ j anie wyrobie w tej chacie tak dlugo :(
KeMaS

DZIEKUJE WSZYSTKIM ZA POMOC I ZA MILE SLOWA gdy lezalem w szpitalu po wypadku gdyby nie wy to nie wiem co bym zrobil w tej panice :(wiecie jak bardzo bylem przywiozany do tego auta :( no ale jedna chwila starczy ze marzenie na ktore tak dlugo czekalem przepadlo :cry: auto sprzedalem i mysle ze za dobra cene teraz pozostalo mi tylko zbierac kase na nastepne autko oczywiscie BMW i mysle ze mi pomozecie w nowym zakopie :)
Jeszcze raz BARDZO a to BARDZO WAM DZIEKUJE za sparcie i pomoc !!!!!!!!!!
Ficek

Spko Kemas niema sprawy :* Jutro jedziemy zobaczyc cabrio e36 i szykuj talar bo jest zajebista bma !!!!!!! :D
Awatar użytkownika
dave
Maniak forumowy

Post autor: dave »

Dobrze ze to sprzedales i mam nadzieje ze teraz lepiej utrzymane autko kupisz tylko sie nie napalaj ze ma fajne felgi na przyklad, kup dobre auto :wink: Pozdro i zycze powodzenia w zakupie :P
Obrazek
KeMaS

teraz mam was i wy napewno mi doradzicie :D w najgorszym wypadku kupie inne auto a BMW kupie innym razeg gdy tylko uzbieram wiecej kasy ale to juz na serie 5 :D
Awatar użytkownika
dave
Maniak forumowy

Post autor: dave »

Kemas wiesz gdzie jest stacja Crab na granicy Radlina z Rybnikiem tam za stacja jest auto salon stoi tam jakies e 36 w srebrnym metaliku ze zderzakiem z M3 ale nie wiem jaki motor moze warto skoczyc oblookac i jest jeszcze coupe e36 czerwone w komisie przy hotelu Widok w Radlinie ale to z tego co slyszalem 316 na Borbet A 17 cali z drogi wizualnie sie niezle prezentuje lak :wink:
Obrazek
ODPOWIEDZ