Swobi pisze:Samochod to rzecz nabyta a zycia i zdrowia sie nie kupi.Clopak twardy to da rade i szybko dojdzie do siebie....
w zeszlym roku mialem podobna sytuacje (ucieczka przed czolowka dokladniej mowiac pod stojacego stara-niewazne)po dwocz miechach mialem kolejna bunie dlatego popieram tego kolege co wyzej to napisal -jedno mamy zycie.
Choc sie kolego nieznamy -KeMaS zycze CI szybkiego powrotu do zdrowia -reszta przyjdzie z czasem-pozdro-3M sie-elo
DZIEKUJE WSZYSTKIM ZA POMOC I ZA MILE SLOWA gdy lezalem w szpitalu po wypadku gdyby nie wy to nie wiem co bym zrobil w tej panice :(wiecie jak bardzo bylem przywiozany do tego auta no ale jedna chwila starczy ze marzenie na ktore tak dlugo czekalem przepadlo auto sprzedalem i mysle ze za dobra cene teraz pozostalo mi tylko zbierac kase na nastepne autko oczywiscie BMW i mysle ze mi pomozecie w nowym zakopie
Jeszcze raz BARDZO a to BARDZO WAM DZIEKUJE za sparcie i pomoc !!!!!!!!!!
Dobrze ze to sprzedales i mam nadzieje ze teraz lepiej utrzymane autko kupisz tylko sie nie napalaj ze ma fajne felgi na przyklad, kup dobre auto Pozdro i zycze powodzenia w zakupie
teraz mam was i wy napewno mi doradzicie w najgorszym wypadku kupie inne auto a BMW kupie innym razeg gdy tylko uzbieram wiecej kasy ale to juz na serie 5
Kemas wiesz gdzie jest stacja Crab na granicy Radlina z Rybnikiem tam za stacja jest auto salon stoi tam jakies e 36 w srebrnym metaliku ze zderzakiem z M3 ale nie wiem jaki motor moze warto skoczyc oblookac i jest jeszcze coupe e36 czerwone w komisie przy hotelu Widok w Radlinie ale to z tego co slyszalem 316 na Borbet A 17 cali z drogi wizualnie sie niezle prezentuje lak