Turniej w halówke
ja nie mialem koszulki przeciez bronilem , a potem w polu gralem w swojej , kumple oddali koszulki ja na wszelki wypadek biore jutro 2 koszulki , Zaglebia Sosnowiec i jakas bialaKrzys pisze:Zawias masz koszulke?? No a ci koledzy zawiasa gdzie dali te koszulki????W sumie bylo chyba 6 koszulek typy bezrekawnik. Chyba ze kazdy wezmie biala swoja.
z organizacji jestem zawiedziony , jezeli gramy system pucharowym to ostatni mecz czyli nas z tymi niebieskimi foczkami powinien sie odbyc :!:
2 sprawa - hala to dla mnie jakies nieporozumienie gra : bramkarz plus 3 w polu ? , bramki pociagniete pedzlem ?
mysle ze jest tyle hal w obrzezu katowic a tu prosze sala 15m na 20m ...
tak czysiak dzieki za zoorganizowanie jakiejs imprezy
i Gratuluje Franzowi najlepszego bramkarza oraz naszej druzynie 2 miejsca , bylo 3 , dzis 2 nastepny razem bedzie 1
2 sprawa - hala to dla mnie jakies nieporozumienie gra : bramkarz plus 3 w polu ? , bramki pociagniete pedzlem ?
mysle ze jest tyle hal w obrzezu katowic a tu prosze sala 15m na 20m ...
tak czysiak dzieki za zoorganizowanie jakiejs imprezy
i Gratuluje Franzowi najlepszego bramkarza oraz naszej druzynie 2 miejsca , bylo 3 , dzis 2 nastepny razem bedzie 1
z gry naszej elipy jestem bardzo zadowolony a szczegolnie z zawiasa i franza byliscie liderami druzyny 2 miejscie jest bardzo dobry miejscem bo z tego co widzialem to niebiescy byli dobrzy i walka byla wyrownana tylko sedzia to bylo jedno wielkie nieporozumienie :]
dzieki STS za organizacje !!!
PS - zawias podziwiam cie na tych letnich oponach jazda to samobojstwo
dzieki STS za organizacje !!!
PS - zawias podziwiam cie na tych letnich oponach jazda to samobojstwo