Turniej w halówke

Relacje, fotki i inne sprawy dotyczące imprez nie tylko klubowych
Tomek
Maniak forumowy

Post autor: Tomek »

Jedna z tego co wiem byla nowa nieotwarta.

Koledzy od Zawiasa oddali koszulki. A ten twoj kolega oddal :?: :?: Poszukajcie po szafkach :)
zawias

Post autor: zawias »

Krzys pisze:Zawias masz koszulke?? No a ci koledzy zawiasa gdzie dali te koszulki????W sumie bylo chyba 6 koszulek typy bezrekawnik. Chyba ze kazdy wezmie biala swoja.
ja nie mialem koszulki przeciez bronilem , a potem w polu gralem w swojej , kumple oddali koszulki :wink: ja na wszelki wypadek biore jutro 2 koszulki , Zaglebia Sosnowiec i jakas biala :lol:
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

Tomek jak oddali to powinny byc u ciebie koszulki: Moja, twoja, killera, ta nieotwarta i te od kumpli zawiasa. Czyli 5 albo 6. Bo adam niby ma u siebie w domu
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
Tomek
Maniak forumowy

Post autor: Tomek »

Ja mam 3 bo sprawdzalem specjalnie :) I tyle mialem w bagazniku po turnieju
KeMaS

Post autor: KeMaS »

wszyscy Ci ktorzy maja flagi klubowe nie zapomnijcie ich wziasc !!!!!!!!!!
zawias

Zrobmy dzisiaj tam show i pokazmy kto jest kozak :lol: ja jade z mysla tylko o zwyciestwie !!
Awatar użytkownika
franz3xxi
Maniak forumowy

Post autor: franz3xxi »

ja tez :D
Obrazek
adamwsb

Post autor: adamwsb »

ja tez gram :D wiec bedzie ciekawie hehe
KeMaS

nie ma innej opcji zeby nas klub przegral 8)
Tomal

Post autor: Tomal »

STS zbiera sie na rynku w orzeszu o 15.10 a wyjezdza o 15.20.
mozecie sie przylaczyc
adamwsb

no jak zdazymy na ta 15 to pojedziemy razem eheh :)
Tomal

Post autor: Tomal »

GRATULUJE 2 MIEJSCA I TYTUlU NAJLEPSZEGO BRAMKARZA DLA FRANZA!!!

dzieki za przybycie i mila atmosfere.mam nadzieje ze od stycznia ruszymy z turniejami na wieksza skale,poprawimy organizacje i zalatwimy profesjonalnego sedziego no i trzeba sie za sala rozejrzec :lol:
adamwsb

ehhhehehe fajnie bylo :D ja nie gralem za bardzo ale podobalo mi sie a jak bedzie lepsza sala i sedzia to juz bedzie super :D dzieki za zaproszenie ;)
zawias

z organizacji jestem zawiedziony , jezeli gramy system pucharowym to ostatni mecz czyli nas z tymi niebieskimi foczkami powinien sie odbyc :!:

2 sprawa - hala to dla mnie jakies nieporozumienie gra : bramkarz plus 3 w polu ? , bramki pociagniete pedzlem ?

mysle ze jest tyle hal w obrzezu katowic a tu prosze sala 15m na 20m ...

tak czysiak dzieki za zoorganizowanie jakiejs imprezy :wink:

i Gratuluje Franzowi najlepszego bramkarza oraz naszej druzynie 2 miejsca , bylo 3 , dzis 2 nastepny razem bedzie 1 :wink:
KeMaS

z gry naszej elipy jestem bardzo zadowolony a szczegolnie z zawiasa i franza byliscie liderami druzyny :D 2 miejscie jest bardzo dobry miejscem bo z tego co widzialem to niebiescy byli dobrzy i walka byla wyrownana tylko sedzia to bylo jedno wielkie nieporozumienie :]
dzieki STS za organizacje !!!
PS - zawias podziwiam cie na tych letnich oponach jazda to samobojstwo :D
ODPOWIEDZ