Spot BMW 28.01.2007 Skarbimierz

Relacje, fotki i inne sprawy dotyczące imprez nie tylko klubowych
Wiewiora

Spot BMW 28.01.2007 Skarbimierz

Post autor: Wiewiora »

Jest plan zorganizowania spotu BMW na plytach lotniska w Skarbimierzu (kolo Brzegu).
Inne marki mile widziane.
Moze zdecydujecie sie na pojawienie w naszych rejonach?
Kto jest chetny- prosze o wpisywanie sie na liste:

1. Wiewiora z braciszkiem ;)
2. Rafal "Soczyscie paprotkowe BMW E46" (KRAPKOWICE)
3. Dawid (NIEMODlIN)
4. Tomek (NIEMODlIN)
5. Ostry (OPOlE)
6. Demon BMW (NAMYSloW)
adamwsb

Post autor: adamwsb »

ja nie dam rady z kasa musze OC zaplacic :/ w lutym mi bedzie pasowac ale w tym miesiacu jestem splukany :( sorki.
Anonymous

Post autor: Anonymous »

ja tez odpadam :/ juz na nasz zlot chyba $ nie bedzie :P ale mam nadzieje ze cos sie sprzeda do tego czasu :P
Wiewiora

Zima zima zima, pada pada snieg la la la :wink:
No i zaskoczyla nas pogoda... mialo nie byc zimy, a tymczasem spadl tak dlugo wyczekiwany snieg...
Zastanawiamy sie co z niedzielnym spotem... mam na mysli snieg, a raczej zle warunki dojazdu na lotnisko w Skarbimierzu :?
Ciezko bedzie z dojazdem na lotnisko, bo jak bedzie snieg lezal to nie bedzie wiedomo gdzie jest pole, a gdzie droga i wiekszosc beemek zakopie sie w tych dziurach na ktorych teraz jest snieg...
linki holownicze i lancuchy obowiazkowe :?
Pamietajmy tez o tym ze na wje
Wiewiora

lancuchy obowiazkowe :wink:
i linki holownicze ha ha ha :wink:
Beemkowicze (i nie tylko) spotykaja sie w niedziele o 10:00 na parkingu Automobilklubu Opolskiego, Opole ul. Wroclawska 102 naprzeciwko McDonalda, albo o 10:30 na stacji paliw we Wrzoskach (przy zje
Wiewiora

Mamy fajny filmik ale najpierw braciszek musi zgrac go na CD.
Fotek mamy malo i kiepskiej jakosci bo Maciek robil je telefonikiem.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Niestety dla mojego braciszka- spot nie skonczyl sie pozytywnie...
Obrazek
Obrazek

Spocik zaliczam do udanych.
Mimo zrozu i wiatru- bylo GITowo, po powrocie do domu odzyskalam dodatnia temperaturke ciala i oby wiecej takich spotow.
Szkoda tylko ze utworzyly sie grupki, mam nadzieje ze nastepnym razem bedziemy bardziej zintegrowani.
Braciszkowi zakopalo sie autko- serdecznie dziekuje za pomoc w odkopaniu czarnej E34ki, a Panu ze srebrnej 5tki bardzo dziekuje za uzyczenie weza wodnego- BMWzaplac
Adasiowi, Markowi, Rafalkowi, Tomkowi, Ostremu, Krzysiowi (laweta) i Radkowi z Mazdy BARDZO DZIeKUJe ZA POMOC- bedzie okazja do zrewanzowania sie!
Mackowi poszla chyba po
adamwsb

Post autor: adamwsb »

widze ze bylo fajnie :D Ja sie szykuje na torun :D na razie autko przechodzi dalsze modyfikacje hehehe.... Szkoda mi Macka ale co zrobic, lepiej chyba ze sie zepsulo na placu niz gdzies w trasie. Nastepny spot mysle ze spedzimy razem :D Pozdrawiam ;)
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

Widze ze dosc sporo autek bylo. I nie tylko BMW :) Nawet kulig byl :D

Do Torunia tez bym sie przejechal. Ale tylko i wylacznie wtedy jesli moja slicznotka bedzie na cycus glancus zrobiona :D
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
Anonymous

popieram przedmowce... ja tez pojade na Torun moja jak bedzie zrobiona przynajmniej w 99% :D
pp100

Post autor: pp100 »

ja do torunia jade na 1000% tylko niewiem czy maj czy sierpien
Anonymous

hehhe jak w sierpniu to tez pojade :D:D
Wiewiora

ZlOT w Toruniu to dla milosnikow bawarek obowiazkowa impreza :)
ODPOWIEDZ