Spot BMW 28.01.2007 Skarbimierz
Spot BMW 28.01.2007 Skarbimierz
Jest plan zorganizowania spotu BMW na plytach lotniska w Skarbimierzu (kolo Brzegu).
Inne marki mile widziane.
Moze zdecydujecie sie na pojawienie w naszych rejonach?
Kto jest chetny- prosze o wpisywanie sie na liste:
1. Wiewiora z braciszkiem
2. Rafal "Soczyscie paprotkowe BMW E46" (KRAPKOWICE)
3. Dawid (NIEMODlIN)
4. Tomek (NIEMODlIN)
5. Ostry (OPOlE)
6. Demon BMW (NAMYSloW)
Inne marki mile widziane.
Moze zdecydujecie sie na pojawienie w naszych rejonach?
Kto jest chetny- prosze o wpisywanie sie na liste:
1. Wiewiora z braciszkiem
2. Rafal "Soczyscie paprotkowe BMW E46" (KRAPKOWICE)
3. Dawid (NIEMODlIN)
4. Tomek (NIEMODlIN)
5. Ostry (OPOlE)
6. Demon BMW (NAMYSloW)
Zima zima zima, pada pada snieg la la la
No i zaskoczyla nas pogoda... mialo nie byc zimy, a tymczasem spadl tak dlugo wyczekiwany snieg...
Zastanawiamy sie co z niedzielnym spotem... mam na mysli snieg, a raczej zle warunki dojazdu na lotnisko w Skarbimierzu
Ciezko bedzie z dojazdem na lotnisko, bo jak bedzie snieg lezal to nie bedzie wiedomo gdzie jest pole, a gdzie droga i wiekszosc beemek zakopie sie w tych dziurach na ktorych teraz jest snieg...
linki holownicze i lancuchy obowiazkowe
Pamietajmy tez o tym ze na wje
No i zaskoczyla nas pogoda... mialo nie byc zimy, a tymczasem spadl tak dlugo wyczekiwany snieg...
Zastanawiamy sie co z niedzielnym spotem... mam na mysli snieg, a raczej zle warunki dojazdu na lotnisko w Skarbimierzu
Ciezko bedzie z dojazdem na lotnisko, bo jak bedzie snieg lezal to nie bedzie wiedomo gdzie jest pole, a gdzie droga i wiekszosc beemek zakopie sie w tych dziurach na ktorych teraz jest snieg...
linki holownicze i lancuchy obowiazkowe
Pamietajmy tez o tym ze na wje
Mamy fajny filmik ale najpierw braciszek musi zgrac go na CD.
Fotek mamy malo i kiepskiej jakosci bo Maciek robil je telefonikiem.
Niestety dla mojego braciszka- spot nie skonczyl sie pozytywnie...
Spocik zaliczam do udanych.
Mimo zrozu i wiatru- bylo GITowo, po powrocie do domu odzyskalam dodatnia temperaturke ciala i oby wiecej takich spotow.
Szkoda tylko ze utworzyly sie grupki, mam nadzieje ze nastepnym razem bedziemy bardziej zintegrowani.
Braciszkowi zakopalo sie autko- serdecznie dziekuje za pomoc w odkopaniu czarnej E34ki, a Panu ze srebrnej 5tki bardzo dziekuje za uzyczenie weza wodnego- BMWzaplac
Adasiowi, Markowi, Rafalkowi, Tomkowi, Ostremu, Krzysiowi (laweta) i Radkowi z Mazdy BARDZO DZIeKUJe ZA POMOC- bedzie okazja do zrewanzowania sie!
Mackowi poszla chyba po
Fotek mamy malo i kiepskiej jakosci bo Maciek robil je telefonikiem.
Niestety dla mojego braciszka- spot nie skonczyl sie pozytywnie...
Spocik zaliczam do udanych.
Mimo zrozu i wiatru- bylo GITowo, po powrocie do domu odzyskalam dodatnia temperaturke ciala i oby wiecej takich spotow.
Szkoda tylko ze utworzyly sie grupki, mam nadzieje ze nastepnym razem bedziemy bardziej zintegrowani.
Braciszkowi zakopalo sie autko- serdecznie dziekuje za pomoc w odkopaniu czarnej E34ki, a Panu ze srebrnej 5tki bardzo dziekuje za uzyczenie weza wodnego- BMWzaplac
Adasiowi, Markowi, Rafalkowi, Tomkowi, Ostremu, Krzysiowi (laweta) i Radkowi z Mazdy BARDZO DZIeKUJe ZA POMOC- bedzie okazja do zrewanzowania sie!
Mackowi poszla chyba po