Najśmieśniejszy tekst na forum!
Najsmiesniejszy tekst na forum!
Temat zaciagniety z innego forum.Bylem posikany.Prosze o zamieszczanie tekstu z Naszego forum,ktory najbardziej Was rozsmieszyl...Jako zalozyciel wstrzymam sie od pierwszego tekstu ale mysle ze Ficek smial sie najmocniej z mojego posta...Moim zdaniem mistrzem jest Zawias...
Najlepiej aby kazdy wklejal odpowiedni tekst z posta lub wklejal link...
Najlepiej aby kazdy wklejal odpowiedni tekst z posta lub wklejal link...
Nie wiem gdzie to wsadzis ale mysle , ze tu nie bedzie zle
http://wiadomosci.onet.pl/1,15,11,39247 ... forum.html
http://wiadomosci.onet.pl/1,15,11,39247 ... forum.html
znalezione na jednym z forum z nasza-klasa.pl:
"szkoda ze tylko we dwoch sie udzielamy, no ;/;/ ale jedziemy dalej
Jak myslicie , dlaczego Marek nie chcial zmienic auta??Otoz to sentyment...
Silownia hehe, tak nam mowil.ale JA Wam powiem prawde, to nie bylo tak , ze marek chodzil na silke cwiczyc, chodzil bo tam byli chlopcy;pp, a kolegow wozil malaczem na tylnim siedzeniu stad te miesnie;pp no i gdy spogladal za siebie jadac maluchem , widzial ze biale slady milosci, przez ktore lezka w oku mu sie krecila;p;p
No i zeby nie wyjsc z fachu, marek postanowil isc do Wroclawia, juz tlumacze co to za miasto, to miasto GEjow!!!!!!!!!!!!!!! i markowi sie podobno podoba;p bo mieszka z kolega w kawalerce
P>S> nie obrazac sie tu;p only funD:D:"
"szkoda ze tylko we dwoch sie udzielamy, no ;/;/ ale jedziemy dalej
Jak myslicie , dlaczego Marek nie chcial zmienic auta??Otoz to sentyment...
Silownia hehe, tak nam mowil.ale JA Wam powiem prawde, to nie bylo tak , ze marek chodzil na silke cwiczyc, chodzil bo tam byli chlopcy;pp, a kolegow wozil malaczem na tylnim siedzeniu stad te miesnie;pp no i gdy spogladal za siebie jadac maluchem , widzial ze biale slady milosci, przez ktore lezka w oku mu sie krecila;p;p
No i zeby nie wyjsc z fachu, marek postanowil isc do Wroclawia, juz tlumacze co to za miasto, to miasto GEjow!!!!!!!!!!!!!!! i markowi sie podobno podoba;p bo mieszka z kolega w kawalerce
P>S> nie obrazac sie tu;p only funD:D:"