halowka 2 luty

Relacje, fotki i inne sprawy dotyczące imprez nie tylko klubowych
Ficek

Post autor: Ficek »

zawias na filmik trzeba sie zgadac jak bedzie ladna pogoda i beda wszyscy mieli kola zalozone to chocbym mial pojechac sam krecic to pojade :)
Tomal

Post autor: Tomal »

Panowie nie narazajcie mnie na straty finansowe :P mam nadzieje ze skleicie sklad i wpadniecie mimo iz tego nie organizuje RPM-club zapraszam bo bedzie okazja znowu sie spotkac,posmiac i umowic na wyrazow,dokladny terminarz rozgrywek z godzinami meczow z Waszym udzialem bede miaj jutro wiec posle.

a oto sala na ktorej zagramy tym razem

Obrazek
Ficek

Post autor: Ficek »

o salka juz lepsza :D
Tomek
Maniak forumowy

Post autor: Tomek »

No salka lepsza :) i Widownia jest z gory :D

Zbierac sie i nie ma ze nie jade... :P Krzys a ty co piszesz ze nie wiesz :?: :?: Ty juz wiesz ze jedziesz i nie ma odwrotu :P
Admin
Site Admin

Post autor: Admin »

Ja nie pamietam zebym cos komus 2 lutego obiecywal wiec chyba sie zjawie :) i pokalecze troche ten sport :P
przemek

Post autor: przemek »

szkoda ze mam problemy z kolanem bo tez bym pogral
Admin
Site Admin

Post autor: Admin »

to kto jeszcze jedzie, bo sam grac nie bede :)
Tomek
Maniak forumowy

Bedzie ciezko. Z tego co sie dowiedzialem z forum STS'u to wiekszosc druzyn to amatorska liga :P
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

amatorska tzn?? cos a'la A B C klasa??
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
Tomek
Maniak forumowy

No tak jak u nas amatorka gra w lidze tej swojej to oni tez tam graja :D Czyli bedziemy grali z oLDBOYAMI:D
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

No tak jak u nas amatorka gra w lidze tej swojej to oni tez tam graja
albo ja jestem niekaman albo nie wiem co w tym zdaniu napisales :P

W jakiej lidze swojej??
:roll:
zawias

Post autor: zawias »

to w koncu co to za turniej ? kazdy bierze qq kogo chce ? bo jak tak to zabiore od siebie 5 chlopakow i tam rozpieprzymy kazdego z tej ich smiesznej ligi :? ZAGLEBIE ! :lol:
Tomek
Maniak forumowy

NO dokladnie :/ Ale zobaczymy :) Krzys ja tez moge wziasc kumpla (mam nadzieje ze nie bedzie robil)...
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

w takie cos to moge sobie jezdzic z kumplami na hale. Jak mam tam jechac i czekac godzine na mecz ktory zagram 8 minut i siedziec tam caly dzien to chyba nie mam ochoty. Tym bardziej ze ta hala nie jest i tak pelnowymiarowa jak jest tylko na boisko do siatkowki.
Tomal

Post autor: Tomal »

tez myslalem ze beda tam tylko klubu tuningowe lub moto,turniej zaczyna sie o 10 a dokladny terminarz mialem dostac na meila do wczoraj ale nie doszedl,mialo byc tak ze kazda grupa gra wszystkie swoje mecze po kolei i potem nastepna grupa wiec nie bedziecie musieli siedziec caly dzien tylko przyjedziecie(lub nie :evil: ) na mecze swojej grupy a jesli ja wygracie to czekacie na finaly,jak tylko dojdzie do mnie ten terminarz to wam go posle.

jak RPM bedzie organizowal turniej beda graly tylko kluby a nie liga amatorska :P

ps.nikt nie powiedzial ze zawodnikami druzyny musza byc klubowicze wiec bierzcie ekipe i skopcie im tylki :P
ODPOWIEDZ