halowka 2 luty
Panowie nie narazajcie mnie na straty finansowe mam nadzieje ze skleicie sklad i wpadniecie mimo iz tego nie organizuje RPM-club zapraszam bo bedzie okazja znowu sie spotkac,posmiac i umowic na wyrazow,dokladny terminarz rozgrywek z godzinami meczow z Waszym udzialem bede miaj jutro wiec posle.
a oto sala na ktorej zagramy tym razem
a oto sala na ktorej zagramy tym razem
w takie cos to moge sobie jezdzic z kumplami na hale. Jak mam tam jechac i czekac godzine na mecz ktory zagram 8 minut i siedziec tam caly dzien to chyba nie mam ochoty. Tym bardziej ze ta hala nie jest i tak pelnowymiarowa jak jest tylko na boisko do siatkowki.
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
- PORA�AJ�CE
tez myslalem ze beda tam tylko klubu tuningowe lub moto,turniej zaczyna sie o 10 a dokladny terminarz mialem dostac na meila do wczoraj ale nie doszedl,mialo byc tak ze kazda grupa gra wszystkie swoje mecze po kolei i potem nastepna grupa wiec nie bedziecie musieli siedziec caly dzien tylko przyjedziecie(lub nie ) na mecze swojej grupy a jesli ja wygracie to czekacie na finaly,jak tylko dojdzie do mnie ten terminarz to wam go posle.
jak RPM bedzie organizowal turniej beda graly tylko kluby a nie liga amatorska
ps.nikt nie powiedzial ze zawodnikami druzyny musza byc klubowicze wiec bierzcie ekipe i skopcie im tylki
jak RPM bedzie organizowal turniej beda graly tylko kluby a nie liga amatorska
ps.nikt nie powiedzial ze zawodnikami druzyny musza byc klubowicze wiec bierzcie ekipe i skopcie im tylki