[E36] Moje BMW po stłuczce

Czyli wszystko o akcyzie, podatkach, ubezpieczeniach, prawie drogowym, porównania modeli, czy warto kupić BMW Exx, gadżety, ciekawostki, historia,nowości itp.
wielebny

Post autor: wielebny »

Jesli widzicie z naprzeciwka czerwone BMW lecace bokiem srodkiem drogi to polecam sie zatrzymac i szybko wrzucic wsteczny i gaz do dechy :D
daro 16v

Re: Moje BMW po stluczce

Post autor: daro 16v »

MISIEK-BMW1 pisze:Witam was, chcialem sie zapytac ile wyniesie mnie naprawa (patrzcie foto) , bo z szalenia przyszlo mi naprawiac autko, najpierw poslizg puzniej niekontrolowany poslizg i wyladowalem na zaparkowanym aucie , dostalem 500 mandatu i zwyzke oc 20% wiec nic dobrego Obrazek Obrazek Obrazek
ok 400zl
Darkshine

Post autor: Darkshine »

Ok dzieki za odpowiedzi teraz mam nauczke i jak bede chcial podriftowac to tylko na pustych parkingach :idea:
Awatar użytkownika
franz3xxi
Maniak forumowy

Post autor: franz3xxi »

wielebny pisze:Zaczynam zauwazac dziwna zaleznosc: w tym roku prawie wszystkie skasowane BMW z klubu sa czerwone. To daje do myslenia ;P
dobrze ze moja juz nie jest czerwona... a poza tym dobrze ze nia narazie nie jezdze :P :D
Obrazek
adamwsb

Post autor: adamwsb »

ale byla oryginalnie czerwona :P heehehe wiec uwazaj :D
przemek

Post autor: przemek »

wielebny pisze:Zaczynam zauwazac dziwna zaleznosc: w tym roku prawie wszystkie skasowane BMW z klubu sa czerwone. To daje do myslenia ;P
moje tez jest czerwona i jej nie skasuje
odpukac
cybek1984

Post autor: cybek1984 »

no i znowu beda pisac ze cwaniak z bmki chcial pokozaczyc i skasowal komus auto :D
Darkshine

Naprawa wyniesie 400 zl bez zderzaka i lampy sama naprawa blachy z malowaniem, zderzak do pomalowania i chyba jeden zaczep zerwany
Ficek

Post autor: Ficek »

misiek nieszalej bo zamiast upiekszac autko to bedziesz non stoper wywalal groba kase w bloto na naprawy :wink:
Darkshine

No wlasnie za glupote sie placi ,a jak nie popsujesz to sie nie nauczysz, ja teraz juz sie nauczylem i poznalem na wlasnej skorze ile ta glupota kosztuje, naszczescie odkladalem na felgi i jakos mi to nie obciazylo budzetu domowego , lecz z felami narazie sie moge pozegnac :cry:
Awatar użytkownika
Kuki
Maniak forumowy

Post autor: Kuki »

nieciekawa sytuacja
Miec BMW teraz nie duzy wydatek Zabic muche boczna szyba........................BEZCENNE

"zycie zaczyna sie i konczy na BMW"
Obrazek
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

dobrze ze tylko tyle sie stalo...
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
zawias

Post autor: zawias »

Czemu tzreba sie pozegnac z felgami ? nie wiesz co sie robi jak sie niema kasy ? sciaga sie z innej , jak bys jakies chcial to pisz bo Cegiel mam duzo a kasy brakuje :lol:
Ficek

Post autor: Ficek »

zawias u mnie za blokiem kiedys stalo auto na podwoziu to brakolo ci cegiel ??
Darkshine

Oj nie robcietakich zeczy , czy was ucieszyl by widok waszego auta na podwoziu lub ceglach :?: Ja tam wole nazbierac i kupic legalnie, wiec nazbieram troche to potrwa ale do lata jeszcze troche zostalo :scratch:
ODPOWIEDZ