Czyli wszystko o akcyzie, podatkach, ubezpieczeniach, prawie drogowym, porównania modeli, czy warto kupić BMW Exx, gadżety, ciekawostki, historia,nowości itp.
MISIEK-BMW1 pisze:Witam was, chcialem sie zapytac ile wyniesie mnie naprawa (patrzcie foto) , bo z szalenia przyszlo mi naprawiac autko, najpierw poslizg puzniej niekontrolowany poslizg i wyladowalem na zaparkowanym aucie , dostalem 500 mandatu i zwyzke oc 20% wiec nic dobrego
No wlasnie za glupote sie placi ,a jak nie popsujesz to sie nie nauczysz, ja teraz juz sie nauczylem i poznalem na wlasnej skorze ile ta glupota kosztuje, naszczescie odkladalem na felgi i jakos mi to nie obciazylo budzetu domowego , lecz z felami narazie sie moge pozegnac
Czemu tzreba sie pozegnac z felgami ? nie wiesz co sie robi jak sie niema kasy ? sciaga sie z innej , jak bys jakies chcial to pisz bo Cegiel mam duzo a kasy brakuje
Oj nie robcietakich zeczy , czy was ucieszyl by widok waszego auta na podwoziu lub ceglach : Ja tam wole nazbierac i kupic legalnie, wiec nazbieram troche to potrwa ale do lata jeszcze troche zostalo :scratch: