1. Brewki
2. Usuniecie tylnej lotki
3. Usuniecie usterek ( zaroweczki itp itd )
4. Zmiana opon z przodu na mniejszy profil z 45 na 40
5. Jak szczescie dopisze to i tylne swiatla sie zmieni
6. Zawieszenie z tylu troszke obnizyc
Zobaczymy ile z tego wyjdzie ale jestem dobrej mysli
bedzie sie godnie prezetowac a zdesia z przodu na M3 niezmieniasz?
moja poprzednia byla w identcznym kolorze z zderzakiem M3 i lusterkami M3- prezentowala sie naprawde godnie (ale...)-polecam oczywiscie decyzja nalezy do Ciebie
powodzenia przy upiekszaniu-szerokosci i przyczepnosci-pozdroofki
Dzieki, no narazie nie daje zderzaka z M3 ale moze z biegiem czasu bede wrzucal zobaczymy. Wygladac napewno bedzie super i tak juz wyglada bardzo fajnie
I mam pytanko. Kola w samochodzie sa prosto a kierownica jest przelozona o 90' w lewo czyli nie jedzie sie zbyt fajnie po prostej i tu pytanie gdzie mozna przelozyc kierownice z poduszka i ile by to kosztowalo ? :D
zbierznosc nic niema do tego bo samochodu niesciaga ani w lewo ani w prawo poprostu gosciowi w germanach tak sie jezdzilo fajnie i tak sobie ustawil A przelozyc to chyba moze kazdy tylko trzeba wziasc pod uwage ze tam jest poduszka a jak to tam wyglada w srodku to niewiem
jak robilem przekladnie kolumny z kumplem to zapomnielismy ustawic kierownicy jak trzeba czyli na prosto , kumpel chcial poprostu przestawic kierownice , ale nie chcielismy kombinowac z wyciaganiem poduchy i sciagnelismy przekladnie , jak niemasz poduchy to jest proste zadanie , kluczem od kol odkrecasz kierownice ustawiasz i przykrecasz ...
Daniel pisze:Dzieki, no narazie nie daje zderzaka z M3 ale moze z biegiem czasu bede wrzucal zobaczymy. Wygladac napewno bedzie super i tak juz wyglada bardzo fajnie
I mam pytanko. Kola w samochodzie sa prosto a kierownica jest przelozona o 90' w lewo czyli nie jedzie sie zbyt fajnie po prostej i tu pytanie gdzie mozna przelozyc kierownice z poduszka i ile by to kosztowalo ? :D
podobny problem z kiera mialem w poprzedniej bumie-moze nie o 90 stopni -ale byla to jednak sprawa zbierznosci-wiec musisz sam wybadac co jest grane ale jak nie sciaga na boki to lepiej kiere przekrecic-tylko ta poducha