[E36] Daniel

Tu zamieszczamy fotki i szczegółowy opis naszych beemek
Daniel
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Daniel »

No cos o tym wiem ;)
e30fast

Post autor: e30fast »

KeMaS pisze:no i ja :/
uwarzaj szczegonie na lukach bo tylni napet jest zdradliwy
Kames dla mnie tylni naped to dar od boga :D dobra koniec OT :D
kocik

Post autor: kocik »

no czysty sedanik gratulacje wybory
Martin

Post autor: Martin »

Daniel pisze:W planach mam:

1. Brewki
2. Usuniecie tylnej lotki
3. Usuniecie usterek ( zaroweczki itp itd )
4. Zmiana opon z przodu na mniejszy profil z 45 na 40
5. Jak szczescie dopisze to i tylne swiatla sie zmieni :)
6. Zawieszenie z tylu troszke obnizyc

Zobaczymy ile z tego wyjdzie ale jestem dobrej mysli :)
bedzie sie godnie prezetowac :) a zdesia z przodu na M3 niezmieniasz?
moja poprzednia byla w identcznym kolorze z zderzakiem M3 i lusterkami M3- prezentowala sie naprawde godnie (ale...)-polecam :) oczywiscie decyzja nalezy do Ciebie :wink:
powodzenia przy upiekszaniu-szerokosci i przyczepnosci-pozdroofki :wink:
Daniel
Maniak forumowy
Kontakt:

Dzieki, no narazie nie daje zderzaka z M3 ale moze z biegiem czasu bede wrzucal zobaczymy. Wygladac napewno bedzie super :D i tak juz wyglada bardzo fajnie :D

I mam pytanko. Kola w samochodzie sa prosto a kierownica jest przelozona o 90' w lewo czyli nie jedzie sie zbyt fajnie po prostej :D i tu pytanie gdzie mozna przelozyc kierownice z poduszka i ile by to kosztowalo ? :D:D
zawias

Post autor: zawias »

a nie lepiej poprostu zbieznosc ustawic ?..
Daniel
Maniak forumowy
Kontakt:

No wlasnie tez sie nad tym zastanawialem ... beda tablice to pojade porobic wszystko =]
Brewki sa juz w drodze :D
Ficek

Post autor: Ficek »

zbierznosc nic niema do tego bo samochodu niesciaga ani w lewo ani w prawo poprostu gosciowi w germanach tak sie jezdzilo fajnie i tak sobie ustawil :) A przelozyc to chyba moze kazdy tylko trzeba wziasc pod uwage ze tam jest poduszka a jak to tam wyglada w srodku to niewiem :D
zawias

Post autor: zawias »

jak robilem przekladnie kolumny z kumplem to zapomnielismy ustawic kierownicy jak trzeba czyli na prosto , kumpel chcial poprostu przestawic kierownice , ale nie chcielismy kombinowac z wyciaganiem poduchy i sciagnelismy przekladnie , jak niemasz poduchy to jest proste zadanie , kluczem od kol odkrecasz kierownice ustawiasz i przykrecasz ...
Awatar użytkownika
Przygoda
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Przygoda »

czerwone mi osobiscie niepodchodza, ale ta ma cos w sobie ;)
felga mi sie podoba
pare zmiane i bedzie super
Obrazek

było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i :)
Martin

Post autor: Martin »

Daniel pisze:Dzieki, no narazie nie daje zderzaka z M3 ale moze z biegiem czasu bede wrzucal zobaczymy. Wygladac napewno bedzie super :D i tak juz wyglada bardzo fajnie :D

I mam pytanko. Kola w samochodzie sa prosto a kierownica jest przelozona o 90' w lewo czyli nie jedzie sie zbyt fajnie po prostej :D i tu pytanie gdzie mozna przelozyc kierownice z poduszka i ile by to kosztowalo ? :D:D
podobny problem z kiera mialem w poprzedniej bumie-moze nie o 90 stopni -ale byla to jednak sprawa zbierznosci-wiec musisz sam wybadac co jest grane ale jak nie sciaga na boki to lepiej kiere przekrecic-tylko ta poducha :?
Daniel
Maniak forumowy
Kontakt:

No pojade do jakiegos fachowca to obadamy co sie da zrobic, na boki sie sciaga wiec chyba pozostaje przelozenie kierownicy.

Ale tym czasem jak dojechac na stacje BP :D ktora jest najblizej :PP
Dojazd bedzie sponsorowal Wladyslaw Komorowski

Obrazek
przemek

Post autor: przemek »

jeszcze zatrzesz pape i bedziesz mial
Awatar użytkownika
Przygoda
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Przygoda »

dokladnie uwazaj na pompe jak masz zamiar tak jezdzic czesto to lepiej odrazu kup na zapas ;)
Obrazek

było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i :)
Daniel
Maniak forumowy
Kontakt:

:] niee od kupna mam taki pozom jak tylko beda tablice :twisted: to zaazr tankuje :))
W rękach maszyny jesteśmy tylko zabawką !
ODPOWIEDZ