PROSZĘ O POMOC SZYBKO!!

Czyli wszystko o akcyzie, podatkach, ubezpieczeniach, prawie drogowym, porównania modeli, czy warto kupić BMW Exx, gadżety, ciekawostki, historia,nowości itp.
Anonymous

Post autor: Anonymous »

ok :devil:
Tomek
Maniak forumowy

Post autor: Tomek »

No spoko to ja proponuje kupujemy w marzec/kwiecien...?? Jak bedzie cieplo... Coooo?? Przekonany jestem... To najpierw Franz powiedz mi cene za tarcze Brembo i klocki Ferodo... na 4 kola... Tam jest na 2 kola za 377zl... to ile ty rzucisz??
adamwsb

Post autor: adamwsb »

czemu brembo i ferrodo a nie ATE ??
Tomek
Maniak forumowy

Bo nie mam tyle kasy a Brembo sa tansze z tego co zauwazylem...
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

dave pisze:no ba to cos wynegocjujemy to juz razy trzy :wink:
moze tez bym sie skusil :P
wtedy mozemy zmienic nazwe klubu na BMW GWINT SlASK :D Hehe.
Ale to raczej u mnie nie wypali. Musze kupic lusterka i szyber. Do tego pare dupsikow do auta. Jeszcze dojdzie CA. A zobacze jak bedzie na tych nowych sprezynach. W poniedzialek beda zakladane :D
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
Tomek
Maniak forumowy

PANOWIE KOlEs DO NAS SPUsCI Z CENY!! Z 1599Zl NA 1399Zl O 200Zl TO JEST DUzO!!

PS. ADAM PRZYKRO MI AlE KOlEs MNIE POINFORMOWAl A MA FIRME W NIEMCZECH zE DO BME e30 NIE BYlO PRODUKOWANE GWINTOWANE ZAWIESZENIE!!
Awatar użytkownika
dave
Maniak forumowy

Post autor: dave »

Tomek325i pisze:PANOWIE KOlEs DO NAS SPUsCI Z CENY!! Z 1599Zl NA 1399Zl O 200Zl TO JEST DUzO!!

PS. ADAM PRZYKRO MI AlE KOlEs MNIE POINFORMOWAl A MA FIRME W NIEMCZECH zE DO BME e30 NIE BYlO PRODUKOWANE GWINTOWANE ZAWIESZENIE!!
REWElACJA:!: :!:
Obrazek
Tomek
Maniak forumowy

No ja jestem na 1000%... Biore...
Awatar użytkownika
dave
Maniak forumowy

Post autor: dave »

Ja tez ale tak jak gadalismy koniec lutego lub poczatek marca
Obrazek
Tomek
Maniak forumowy

Mi by nawet pasowalo pod koniec marca... dopiero wiosna sie zaczyna... Bo musze jeszcze kupic laczniki stabilizatorow i poduszki... A potem w sierpniu lub wrzesniu... (Krzys ty wiesz co...) HAHA...
Anonymous

mi tez pasuje pod koniec marca :D tak zeby juz sie cieplo robilo :D :P za 1399zl to dobra cena :D wiec nic tylko brac :D

Tomek co do klockow i tarcz to taniej nie zalatwie... cena bedzie podobna... no moze nie zaplacisz przesylki :> ale tak to niczym sie nie powinno roznic :P ale dokladna cene jak co to Ci jutro na priva napisze... bo teraz juz mi sie nie chce isc na dol... :/
pozdro!!!

P.S Dajcie znac co z zawiecha ;D
daro 16v

Post autor: daro 16v »

Tomek325i pisze:No spoko to ja proponuje kupujemy w marzec/kwiecien...?? Jak bedzie cieplo... Coooo?? Przekonany jestem... To najpierw Franz powiedz mi cene za tarcze Brembo i klocki Ferodo... na 4 kola... Tam jest na 2 kola za 377zl... to ile ty rzucisz??
postaram sie tez rzucic jakas cene;] te 377 to masz za przednie tarcze? i chcesz tez wiedziec za tylne?
Anonymous

daro 16v pisze:
Tomek325i pisze:No spoko to ja proponuje kupujemy w marzec/kwiecien...?? Jak bedzie cieplo... Coooo?? Przekonany jestem... To najpierw Franz powiedz mi cene za tarcze Brembo i klocki Ferodo... na 4 kola... Tam jest na 2 kola za 377zl... to ile ty rzucisz??
postaram sie tez rzucic jakas cene;] te 377 to masz za przednie tarcze? i chcesz tez wiedziec za tylne?
tak to przod tarcze BREMBO i klocki FERODO... komplet na przod... a Tomek sie pyta o caly komplet :D
Tomek
Maniak forumowy

No to sa tak jak Franz napisal Tarcze Brembo i klocki Ferodo na przod...
A jest wielka roznica z cena miedzy tymi a ATE??
daro 16v

Post autor: daro 16v »

tarcze przod brembo za 340 kpl, tyl brembo za 325 za kpl ,klocki ferodo ok 150 za kpl
ODPOWIEDZ