Czyli wszystko o akcyzie, podatkach, ubezpieczeniach, prawie drogowym, porównania modeli, czy warto kupić BMW Exx, gadżety, ciekawostki, historia,nowości itp.
No spoko to ja proponuje kupujemy w marzec/kwiecien...?? Jak bedzie cieplo... Coooo?? Przekonany jestem... To najpierw Franz powiedz mi cene za tarcze Brembo i klocki Ferodo... na 4 kola... Tam jest na 2 kola za 377zl... to ile ty rzucisz??
dave pisze:no ba to cos wynegocjujemy to juz razy trzy
moze tez bym sie skusil
wtedy mozemy zmienic nazwe klubu na BMW GWINT SlASK Hehe.
Ale to raczej u mnie nie wypali. Musze kupic lusterka i szyber. Do tego pare dupsikow do auta. Jeszcze dojdzie CA. A zobacze jak bedzie na tych nowych sprezynach. W poniedzialek beda zakladane
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
Mi by nawet pasowalo pod koniec marca... dopiero wiosna sie zaczyna... Bo musze jeszcze kupic laczniki stabilizatorow i poduszki... A potem w sierpniu lub wrzesniu... (Krzys ty wiesz co...) HAHA...
mi tez pasuje pod koniec marca tak zeby juz sie cieplo robilo za 1399zl to dobra cena wiec nic tylko brac
Tomek co do klockow i tarcz to taniej nie zalatwie... cena bedzie podobna... no moze nie zaplacisz przesylki ale tak to niczym sie nie powinno roznic ale dokladna cene jak co to Ci jutro na priva napisze... bo teraz juz mi sie nie chce isc na dol...
pozdro!!!
Tomek325i pisze:No spoko to ja proponuje kupujemy w marzec/kwiecien...?? Jak bedzie cieplo... Coooo?? Przekonany jestem... To najpierw Franz powiedz mi cene za tarcze Brembo i klocki Ferodo... na 4 kola... Tam jest na 2 kola za 377zl... to ile ty rzucisz??
postaram sie tez rzucic jakas cene;] te 377 to masz za przednie tarcze? i chcesz tez wiedziec za tylne?
Tomek325i pisze:No spoko to ja proponuje kupujemy w marzec/kwiecien...?? Jak bedzie cieplo... Coooo?? Przekonany jestem... To najpierw Franz powiedz mi cene za tarcze Brembo i klocki Ferodo... na 4 kola... Tam jest na 2 kola za 377zl... to ile ty rzucisz??
postaram sie tez rzucic jakas cene;] te 377 to masz za przednie tarcze? i chcesz tez wiedziec za tylne?
tak to przod tarcze BREMBO i klocki FERODO... komplet na przod... a Tomek sie pyta o caly komplet