Czyli wszystko o akcyzie, podatkach, ubezpieczeniach, prawie drogowym, porównania modeli, czy warto kupić BMW Exx, gadżety, ciekawostki, historia,nowości itp.
wie ktos moze jak sprawdzic przebieg w bmw??cos mi sie obilo o uszy ze jest na to sposob.trzeba wsadzic kluczyk do stacyjki i pzycisnac jakis przycisk.jest to prawda?jak tak to gdzie jest ten przycisk
Ostatnio zmieniony 2008-06-17, 16:40 przez lukasz 21, łącznie zmieniany 1 raz.
test zegarow ale nie wiem czy tam jest przebieg podany kluczyk masz na zero wciskasz pokretlo od kasowania kilometrow i przekrecasz kluczyk w pozycje 1 chyba tak nic nie pomylilem
Miec BMW teraz nie duzy wydatek Zabic muche boczna szyba........................BEZCENNE
hahahahahhaha niekiedy jak czytam te wasze odpowiedzi to chce mi sie smiac sorry za ot, Moze sie zapisywac w xenonach ale bajer tego jeszcze nie slyszalem to chyba jakas nowa technologia
zawias jak w xenonach moze zapisywac sie przebieg samochodu ? a jak bede chcial sobie wymienic te xenony ? Niewiem ja zabardzo nie nieznam na tym to niemowie ze tak niejest ale moim zdaniem niewiarygodne to jest... Znajc gdzies w necie gdzie to jest opisane
ludzie ja mam u siebie takie cos ze wklada sie kluczyk przekreca w pierwsza pozycje wciska sie przycisk do kasowania przebiegu dziennego i sie go trzyma pozniej przekrecasz kluczyk w polozenie zero i spowrotem w pierwsze i zaczyna sie test licznikow i wyskakuja cyferki ale teraz nie jestem pewien czy to przebieg auta pierwszy odczyt czy tylko kontrola czy liczniki dzialaja? nie jestem pewien
hanys pisze:ludzie ja mam u siebie takie cos ze wklada sie kluczyk przekreca w pierwsza pozycje wciska sie przycisk do kasowania przebiegu dziennego i sie go trzyma pozniej przekrecasz kluczyk w polozenie zero i spowrotem w pierwsze i zaczyna sie test licznikow i wyskakuja cyferki ale teraz nie jestem pewien czy to przebieg auta pierwszy odczyt czy tylko kontrola czy liczniki dzialaja? nie jestem pewien
to jest staly numer jakis tam seryjny z auta.
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE