[Exx] jak sprawdzic??

Czyli wszystko o akcyzie, podatkach, ubezpieczeniach, prawie drogowym, porównania modeli, czy warto kupić BMW Exx, gadżety, ciekawostki, historia,nowości itp.
lukasz 21

[Exx] jak sprawdzic??

Post autor: lukasz 21 »

wie ktos moze jak sprawdzic przebieg w bmw??cos mi sie obilo o uszy ze jest na to sposob.trzeba wsadzic kluczyk do stacyjki i pzycisnac jakis przycisk.jest to prawda?jak tak to gdzie jest ten przycisk
Ostatnio zmieniony 2008-06-17, 16:40 przez lukasz 21, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Kuki
Maniak forumowy

Post autor: Kuki »

test zegarow ale nie wiem czy tam jest przebieg podany kluczyk masz na zero wciskasz pokretlo od kasowania kilometrow i przekrecasz kluczyk w pozycje 1 chyba tak nic nie pomylilem
Miec BMW teraz nie duzy wydatek Zabic muche boczna szyba........................BEZCENNE

"zycie zaczyna sie i konczy na BMW"
Obrazek
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

nie ma takiego czegos. W nowych autach przebieg chyba sie zapisuje w kluczyku o ile dobrze slyszalem. Ale ze starszymi nie ma takiej opcji niestety...
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
lukasz 21

mi wlasnie chodzi o e39.a tam jest zapis tez w kluczyku
zawias

Post autor: zawias »

w kluczyku w xenonach , nawet w poduszkach ... ale to juz w beemkach po 2000r
lukasz 21

ale jak sie to sprawdza??mam e39 z 10.99r
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

do serwisu musisz jechac. Tam ci to sprawdza. Zawias co to mowisz?????????????????????????
daro 16v

Post autor: daro 16v »

moze jeszcze na koncowce wydechu sie zapisuje>?1 .licznik.2 .komp.3 kluczyk
zawias

UPOMNIENIE !!!!!!!!!!!!!!!! jak mowie ze sie zapisuje w xenonach to sie zapisuje :evil: medrcy z Kosmosu ...
Darkshine

Post autor: Darkshine »

hahahahahhaha niekiedy jak czytam te wasze odpowiedzi to chce mi sie smiac sorry za ot, Moze sie zapisywac w xenonach ale bajer tego jeszcze nie slyszalem to chyba jakas nowa technologia
Awatar użytkownika
franz3xxi
Maniak forumowy

Post autor: franz3xxi »

daro 16v pisze:moze jeszcze na koncowce wydechu sie zapisuje>?1 .licznik.2 .komp.3 kluczyk
4. Air bag - ilosc przepracowanych godzin
Obrazek
Ficek

Post autor: Ficek »

zawias jak w xenonach moze zapisywac sie przebieg samochodu ? a jak bede chcial sobie wymienic te xenony ? Niewiem ja zabardzo nie nieznam na tym to niemowie ze tak niejest ale moim zdaniem niewiarygodne to jest... Znajc gdzies w necie gdzie to jest opisane :)
zawias

w elektryce xenonow :wink: zreszta jakbys , jak ty e36 jezdzisz wiec ? :mrgreen:
Anonymous

Post autor: Anonymous »

ludzie ja mam u siebie takie cos ze wklada sie kluczyk przekreca w pierwsza pozycje wciska sie przycisk do kasowania przebiegu dziennego i sie go trzyma pozniej przekrecasz kluczyk w polozenie zero i spowrotem w pierwsze i zaczyna sie test licznikow i wyskakuja cyferki ale teraz nie jestem pewien czy to przebieg auta pierwszy odczyt czy tylko kontrola czy liczniki dzialaja? nie jestem pewien
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

hanys pisze:ludzie ja mam u siebie takie cos ze wklada sie kluczyk przekreca w pierwsza pozycje wciska sie przycisk do kasowania przebiegu dziennego i sie go trzyma pozniej przekrecasz kluczyk w polozenie zero i spowrotem w pierwsze i zaczyna sie test licznikow i wyskakuja cyferki ale teraz nie jestem pewien czy to przebieg auta pierwszy odczyt czy tylko kontrola czy liczniki dzialaja? nie jestem pewien
to jest staly numer jakis tam seryjny z auta.
ODPOWIEDZ