moje maleństwo 730iL

Tu zamieszczamy fotki i szczegółowy opis naszych beemek
Swobi

Post autor: Swobi »

wrzuc sobie filtr stozkowy,daje fajny dzwiek :D
adamwsb

Post autor: adamwsb »

ladna :D i biala :P hehhehe
Awatar użytkownika
Przygoda
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Przygoda »

silniczek slicznie wyglada :)
a i srodek niczego sobie ;)
Obrazek

było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i :)
Slawek730iL

Post autor: Slawek730iL »

stozek juz mam ale jeszcze nie zalozony czekam na kase bo jeszcze swiece chce wymienic przy jednej robocie zastanawiam sie nad wydechem jeszcze calym ze strumienica sportowym srodkowym tlumikiem i jakis ladny koncowy a moze dwa jeszcze nie wiem narazie mnie bardziej srodek interesujei chce go jak najszybciej zrobic ale wszystko po koleji i z glowa :):)
bociek

Post autor: bociek »

widze fajna bawarka :D ale czy ten automat cie nie wnerwia :?: :D
Slawek730iL

kiedys mowilem ze nigdy nie kupie automata dopuki sie nie przejechalem, a teraz to bym go nie zmienil jesli chodzi o wygode jazdy to jest rewelacyjna, ja kupujac 7-ke nie myslalem o sciganiu tylko o wygodzie jazdy, dla mnie to jest piekna sprawa :):):):)
Swobi

tez kiedys mowilem ze juz nie zmienie automata na manual...dopoki sie nie posypal...
e30fast

Post autor: e30fast »

Piekna jest zastanawiam sie nad e32 , co do modyfikacji nie robil bym nic z tym autem poza dobra felga , ahhhhh ta szeroka nerka mnie rozgryzla piekna sprawa :
) noo taka e32 moge sie juz wozic :D

mam nadzieje ze nie jest zagazowana ,
smigalem taka tylko ze 5.0 piekny pocisk :)
Ficek

Post autor: Ficek »

niejest za gazowana ale prawdopodobnie bedzie :D
Swobi

e30fast pisze:Piekna jest zastanawiam sie nad e32 , co do modyfikacji nie robil bym nic z tym autem poza dobra felga , ahhhhh ta szeroka nerka mnie rozgryzla piekna sprawa :
) noo taka e32 moge sie juz wozic :D

mam nadzieje ze nie jest zagazowana ,
smigalem taka tylko ze 5.0 piekny pocisk :)
Moze ja zdemontuje gaz a Ty bedziesz moim stalym klientem i placil mi 10zl za kilometr??Dobrze by bylo tez jakbys zatrudnil mnie na pelny etat i placil skladke ZUS.Oczywiscie jako staly klient pokryjesz koszty napraw i eksploatacji??Patrz Czlowieku pod katem innych a nie siebie.Wydaje Ci sie ze skoro mam taki zawod jaki mam to nie moge spelnic swoich marzen??Akurat to ze Ty masz nadzieje ze nie jest zagazowana mam gleboko w ....portfelu.
bociek

Post autor: bociek »

Ja to nie rozumiem czemu ludzie tego gazu sie tak czepiaja :?:
konrad

Post autor: konrad »

Spelnianie marzen jest bezcenne chocby nawet trzeba bylo oplacic to gazem w aucie. Z drugiej strony kazdy wie ze gaz nie jest najlepszym rozwiazaniem do silnikow(tym bardziej nasz polski gaz) ale ja nie moge patrzec kiedy ktos zaklada lpg do 1.6 albo 1.8 :evil:

A teraz o glownym temacie... Piekne auto masz :D Tylko szkoda ze bialy(to sie wytnie) :D
Ficek

Post autor: Ficek »

Slawek pochwal sie tymi alumami bo ja jeszcze ich dokladnie nie widzialem co to masz ????????????????????
Awatar użytkownika
kisol
Zaawansowany forumowicz

Post autor: kisol »

ladnie silniczek wypalnia komore silnika to juz jest silnik i ten klag ,zrob se wydech zeby go podkreslic magiczny bedzie :D
Slawek730iL

disiaj zalacze fotki z nowymi alumkami teraz calkiem inaczej wyglada a co do bialego koloru to jestem z niego bardzo zadowolony ciemne auta mi sie znudzily i sa monotonne dla mnie a bialy w BMW to nietypowy jest i malo jest takich zwlaszcza w wersji LANG ;)
ODPOWIEDZ