stozek juz mam ale jeszcze nie zalozony czekam na kase bo jeszcze swiece chce wymienic przy jednej robocie zastanawiam sie nad wydechem jeszcze calym ze strumienica sportowym srodkowym tlumikiem i jakis ladny koncowy a moze dwa jeszcze nie wiem narazie mnie bardziej srodek interesujei chce go jak najszybciej zrobic ale wszystko po koleji i z glowa )
kiedys mowilem ze nigdy nie kupie automata dopuki sie nie przejechalem, a teraz to bym go nie zmienil jesli chodzi o wygode jazdy to jest rewelacyjna, ja kupujac 7-ke nie myslalem o sciganiu tylko o wygodzie jazdy, dla mnie to jest piekna sprawa ):):)
Piekna jest zastanawiam sie nad e32 , co do modyfikacji nie robil bym nic z tym autem poza dobra felga , ahhhhh ta szeroka nerka mnie rozgryzla piekna sprawa :
) noo taka e32 moge sie juz wozic
mam nadzieje ze nie jest zagazowana ,
smigalem taka tylko ze 5.0 piekny pocisk
e30fast pisze:Piekna jest zastanawiam sie nad e32 , co do modyfikacji nie robil bym nic z tym autem poza dobra felga , ahhhhh ta szeroka nerka mnie rozgryzla piekna sprawa :
) noo taka e32 moge sie juz wozic
mam nadzieje ze nie jest zagazowana ,
smigalem taka tylko ze 5.0 piekny pocisk
Moze ja zdemontuje gaz a Ty bedziesz moim stalym klientem i placil mi 10zl za kilometr??Dobrze by bylo tez jakbys zatrudnil mnie na pelny etat i placil skladke ZUS.Oczywiscie jako staly klient pokryjesz koszty napraw i eksploatacji??Patrz Czlowieku pod katem innych a nie siebie.Wydaje Ci sie ze skoro mam taki zawod jaki mam to nie moge spelnic swoich marzen??Akurat to ze Ty masz nadzieje ze nie jest zagazowana mam gleboko w ....portfelu.
Spelnianie marzen jest bezcenne chocby nawet trzeba bylo oplacic to gazem w aucie. Z drugiej strony kazdy wie ze gaz nie jest najlepszym rozwiazaniem do silnikow(tym bardziej nasz polski gaz) ale ja nie moge patrzec kiedy ktos zaklada lpg do 1.6 albo 1.8
A teraz o glownym temacie... Piekne auto masz Tylko szkoda ze bialy(to sie wytnie)
disiaj zalacze fotki z nowymi alumkami teraz calkiem inaczej wyglada a co do bialego koloru to jestem z niego bardzo zadowolony ciemne auta mi sie znudzily i sa monotonne dla mnie a bialy w BMW to nietypowy jest i malo jest takich zwlaszcza w wersji LANG