na baracuss to masz racje z ta psychika ludzka heheeh mi sie wydaje jak umyje auto to tez odrazu lepiej idzie :D heheheBaracuSS pisze: Na pewno wiekszosc z was nawet po zmianie oleju lub plynu w chlodnicy ma wrazenie ze auto lepiej idzie ale taka jest psychika ludzka.
Polecam magnetyzery
No to napisze na czym odczulem te zmiany: caly czas tankuje na stacji shell 95 v-power i silnik przed zamontowaniem magow chodzil nierowno , podczas przyspieszania na 2 i 3 biegu mulilo go miedzy 2-3 tys. obr\min , na zimnym silniku gdy odpalilem i odrazu ruszalem to mul nie z tej ziemi. A po zamontowani magow silnik chodzi rowno , obroty mi nie skacza , na zimnym silniku moge przyspieszac bez zadnych oporow , a miedzy 2- 3 tys. obr\min mam tylko maly uskok mocy, magi nie zwiekszyly mocy silnika tylko poprawily jakosc paliwa, no i to chyba by bylo wszystko jak cos jeszcze chcecie wiedziec to chetnie odpowiem na wasze pytania.
jak mi auto przerywa i kuleje to jest raczej zapsute i wg mnie to nie maprawie go magnrtyzerem a jesli ma sie zle paliwo to raczej bym zmienil stacje paliw
co do magnesow to cos w tym jest bo kiedys czytalem o tym a wg mnie jak nie zmienia przekroju przewodu paliwowego to mozna stosowac bez problemu gorzej jak ma mi dlawic wydajnosc ukladu paliwowego (tzw kryza czy dlawik)
baracuss nie chcialbym otwierac szyb przy 240 km/h
co do magnesow to cos w tym jest bo kiedys czytalem o tym a wg mnie jak nie zmienia przekroju przewodu paliwowego to mozna stosowac bez problemu gorzej jak ma mi dlawic wydajnosc ukladu paliwowego (tzw kryza czy dlawik)
baracuss nie chcialbym otwierac szyb przy 240 km/h