Przygoda (Gol) pisze:oj zna sie policja uwierzcie mi wiem co mowie/pisze tylko w wiekszosci przypadkow to olewaja, bo nie ma zadnych konkretnych przepisow, ogolnie tylko sie o tym mowi i nie jest to powszechne wykroczenie
No jasne ze sie zna,moze nie wszyscy ale mi w Dabrowie chcieli zabrac dowod.Jezdzilem wtedy Passatem i zalozylem w nim ksenon.Otworzyl maske i pyta gdzie mam spryskiwacze.Ja sciemnialem ze nic niewiem o zadnym ksenonie i tak juz kupilem.Powiedzial mi ze takie bajki to moge kolegom na postoju opowiadac.Doszlismy do porozumienia i dowodu nie zabrali
no fajnie na xenonkach wyglada a co do przepisow to zostalem zatrzymany przez policje (3 radiowozy) w piatek i nic nie powiedzieli wiec zalezy na kogo sie trafi
adamwsb pisze:no fajnie na xenonkach wyglada a co do przepisow to zostalem zatrzymany przez policje (3 radiowozy) w piatek i nic nie powiedzieli wiec zalezy na kogo sie trafi
zawsze musza znajsc cos zeby sie przyczepic to jest normalne ale niezawsze przyczaja
cybek1984 pisze:dobre i 13 znaczy nie trzeba nic kombinowac ile takie cus kosztuje?
260zl , ale gosc powiedzial ze niebede zalowal bo myslalem tez o hertzach , ale po niedlugiej rozmowie namowil mnie na te powerbassy , dzisiaj ebde montowac to powiem wam jak to smiga
dzisiaj jeszcze wam nie dam opini , bo niewyrobilem sie czasowo a trzeba miec na to jednak z 2 godzinki zeby to jakos mialo rece i nogi , powiedzcie mi gdzie najlepiej umiescic te przetwronice od tweeterow ?