[E36] Zawias - e36 coupe

Tutaj przedstawiamy galerie byłych autek użytkowników forum BTS
Ficek

Post autor: Ficek »

ja wierze w to co mowi Przygoda :D
Awatar użytkownika
Przygoda
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Przygoda »

dziekuje Ficku ze mi wierzysz :) i dobrze robisz :)
Obrazek

było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i :)
Swobi

Post autor: Swobi »

Przygoda (Gol) pisze:oj zna sie policja :) uwierzcie mi wiem co mowie/pisze :) tylko w wiekszosci przypadkow to olewaja, bo nie ma zadnych konkretnych przepisow, ogolnie tylko sie o tym mowi i nie jest to powszechne wykroczenie
No jasne ze sie zna,moze nie wszyscy ale mi w Dabrowie chcieli zabrac dowod.Jezdzilem wtedy Passatem i zalozylem w nim ksenon.Otworzyl maske i pyta gdzie mam spryskiwacze.Ja sciemnialem ze nic niewiem o zadnym ksenonie i tak juz kupilem.Powiedzial mi ze takie bajki to moge kolegom na postoju opowiadac.Doszlismy do porozumienia :wink: i dowodu nie zabrali :D
adamwsb

Post autor: adamwsb »

no fajnie na xenonkach wyglada :D a co do przepisow to zostalem zatrzymany przez policje (3 radiowozy) w piatek i nic nie powiedzieli wiec zalezy na kogo sie trafi
bociek

Post autor: bociek »

hehe wpadnij z tymi xenonkami do cz-wy :D tu ci na 100% dowod zabioroa:D:P
przemek

Post autor: przemek »

Adam taki grozny jestes ze az 3 radiowozy Cie musza zatrzymywac :P :shock: ?

sorki za OT
adamwsb

Post autor: adamwsb »

przemek pisze:Adam taki grozny jestes ze az 3 radiowozy Cie musza zatrzymywac :P :shock: ?

sorki za OT

tak jakos wyszlo :P nawet blokade zrobili :D
Ficek

Post autor: Ficek »

adamwsb pisze:no fajnie na xenonkach wyglada :D a co do przepisow to zostalem zatrzymany przez policje (3 radiowozy) w piatek i nic nie powiedzieli wiec zalezy na kogo sie trafi
zawsze musza znajsc cos zeby sie przyczepic to jest normalne ale niezawsze przyczaja :D
zawias

Post autor: zawias »

dzisiaj zakupilem nowy bajerek , mianowicie glosniki PowerBassa na przod w nogi 13

sory za jakos fotek ale z koma trzaskalem :lol:

Obrazek
Obrazek

jak je oceniacje ?
cybek1984

Post autor: cybek1984 »

dobre i 13 znaczy nie trzeba nic kombinowac ile takie cus kosztuje?
zawias

cybek1984 pisze:dobre i 13 znaczy nie trzeba nic kombinowac ile takie cus kosztuje?
260zl , ale gosc powiedzial ze niebede zalowal bo myslalem tez o hertzach , ale po niedlugiej rozmowie namowil mnie na te powerbassy , dzisiaj ebde montowac to powiem wam jak to smiga :lol:
Awatar użytkownika
Damiano
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Damiano »

to czekamy na objektywna ocene bo sam myslalem nad takimi kiedys tylko nie bylem przekonany do niech :D :D
zawias

dzisiaj jeszcze wam nie dam opini , bo niewyrobilem sie czasowo a trzeba miec na to jednak z 2 godzinki zeby to jakos mialo rece i nogi , powiedzcie mi gdzie najlepiej umiescic te przetwronice od tweeterow ? :)

Dodane po 22 minutach:

dokladniejsze fotki

Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Przygoda
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Przygoda »

no brachol fajny zakup, ciekawe jak to teraz bedzie gralo :)
Obrazek

było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i :)
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

najpierw zamontuj i wyprowadz kabelki bo z tweeterami tez sie troche pomeczysz. A dasz je tam gdzie bedziesz mial najwygodnej.
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
Zablokowany