choczimka nas odwiedzila to mysle ze niepopsuje to spotkania ja coprawda jeszcze na 1000%niejestem pewien czy bede ale mysle ze choc na godzinke postaram sie podjechac by poznac choc paru z was tylko niewiem czy prosciej bedzie mi poszukac tego parkingu przy agacie w rybniku czy minimala w zorach?i tak pojade rybnicka od gliwic a potem na zory wytlumaczy ktos z was na szypciora gdzie co jest?
jak beziesz jechal od gliwic to caly czas prosto na rybnik az przyjedziez na carerfurr tam moge czkeac na Ciebie o 14 a jezeli wolisz inaczej to na tym rondzie prosto do nastepnego , pozniej w lewo az do nastepnego rada na tym rondzie w prawo potem skzyzowania , na skrzyzowaniu w lewo i caly czas prosto po prawej media markt , tesko pozniej swiatla nastepnie prosto po lewej obi a po prawej agata i makro
kude daleko jest rudno . hmmm wez mape i obadaj gdzie sa Rydultowy miedzy rybnikiem i raciborzem tam jest na rynku kosciol i tam jest maly parrking i na 14.20 tam dojedz.
no niepowiem zebym mial bliziutko no ale jakos dam rade postaram sie wpasc albo do rybnika albo do rydoltow na czas.gdyby mnie niebylo to nieczekajcie namnie ja mam nawal roboty nawet w niedziele i zawsze cos moze popsuc plany ale mysle ze jakas godzinke na spotkanie znajde no plus dojazd.o 17 musze byc impresce wiec marnie z czasem ale zawsze cos.
wiec my w rydultowach sie skumamy o 14:20 , bede musial na szybko odebrac auto od Jimmiego jakby cos to poczekajcie 5minut bede z bratem na 2 auta ( z Golem )
dobre pytanie jak tu umyc auto w mrozie?ja umylem wczoraj tylko z soli nanic wiecej niema co liczyc bo przymarzlem do autka wiec niestety bede musial pokazac sie troche pobrudzonym:(a do pana mario.ch79 mam pytanie czy poczeka pan pod tym cerfurem w rybniku na mnie o 14? jakiego autka mam szukac?
Na siwego tez poczekacie? Rozumiem, ze od piatku wieczora kiedy rozmawialem z Tomkiem nic sie nie zmienilo i spot jest bo ja juz sie nagrzalem i nawet dosyc wazne swieto przelozylem na pozniejsza godzine... To jak o 14:20 pod Agata tak?