Spot zimowy - 17 luty, Żory(Minimal) godzina 15.00

Relacje, fotki i inne sprawy dotyczące imprez nie tylko klubowych
Pietrek ///M3evo

Post autor: Pietrek ///M3evo »

gdzie tam jest ten minimal a od rybnika ten wyjazd jest aktualny? to bym sie zabral
Awatar użytkownika
mario.ch79
Zaawansowany forumowicz

Post autor: mario.ch79 »

wyjazd z Rybnika z Centrum meblowego Agata jest aktualny , ja jade reszta chyba tez , takze smialo mozesz tam przyjechac
BaracuSS

Post autor: BaracuSS »

Prosciej bys mial jadac od Wodzislawia poczekac na stacji CRAB w radlinie i ci co pojada z rydow przez jankowice by cie po drodze zgarneli.[/list]
rapanu

Post autor: rapanu »

choczimka nas odwiedzila to mysle ze niepopsuje to spotkania ja coprawda jeszcze na 1000%niejestem pewien czy bede ale mysle ze choc na godzinke postaram sie podjechac by poznac choc paru z was tylko niewiem czy prosciej bedzie mi poszukac tego parkingu przy agacie w rybniku czy minimala w zorach?i tak pojade rybnicka od gliwic a potem na zory wytlumaczy ktos z was na szypciora gdzie co jest?
Awatar użytkownika
mario.ch79
Zaawansowany forumowicz

jak beziesz jechal od gliwic to caly czas prosto na rybnik az przyjedziez na carerfurr tam moge czkeac na Ciebie o 14 a jezeli wolisz inaczej to na tym rondzie prosto do nastepnego , pozniej w lewo az do nastepnego rada na tym rondzie w prawo potem skzyzowania , na skrzyzowaniu w lewo i caly czas prosto po prawej media markt , tesko pozniej swiatla nastepnie prosto po lewej obi a po prawej agata i makro
Anonymous

Post autor: Anonymous »

kude daleko jest rudno . hmmm wez mape i obadaj gdzie sa Rydultowy miedzy rybnikiem i raciborzem tam jest na rynku kosciol i tam jest maly parrking i na 14.20 tam dojedz.
rapanu

no niepowiem zebym mial bliziutko no ale jakos dam rade postaram sie wpasc albo do rybnika albo do rydoltow na czas.gdyby mnie niebylo to nieczekajcie namnie ja mam nawal roboty nawet w niedziele i zawsze cos moze popsuc plany ale mysle ze jakas godzinke na spotkanie znajde no plus dojazd.o 17 musze byc impresce wiec marnie z czasem ale zawsze cos.
zawias

Post autor: zawias »

wiec my w rydultowach sie skumamy o 14:20 , bede musial na szybko odebrac auto od Jimmiego jakby cos to poczekajcie 5minut :wink: bede z bratem na 2 auta ( z Golem )
Anonymous

Post autor: Anonymous »

no dobra spoko ide umyc auto tylko jak to zrobic jak jest - 5 stopni na dworze :)
rapanu

dobre pytanie jak tu umyc auto w mrozie?ja umylem wczoraj tylko z soli nanic wiecej niema co liczyc bo przymarzlem do autka wiec niestety bede musial pokazac sie troche pobrudzonym:(a do pana mario.ch79 mam pytanie czy poczeka pan pod tym cerfurem w rybniku na mnie o 14? jakiego autka mam szukac?
Awatar użytkownika
mario.ch79
Zaawansowany forumowicz

spoko jest bede o 14 na carerfur a autko to 320 e46 poznasz napewno pozdrawiam
spec

Post autor: spec »

mimo iz wiem gdzie to w zorach, podjade pod salon meblowy agata w rybniku obczaic :)
siwyE30

Post autor: siwyE30 »

Na siwego tez poczekacie? :) Rozumiem, ze od piatku wieczora kiedy rozmawialem z Tomkiem nic sie nie zmienilo i spot jest bo ja juz sie nagrzalem i nawet dosyc wazne swieto przelozylem na pozniejsza godzine... To jak o 14:20 pod Agata tak?
Admin
Site Admin

Post autor: Admin »

tak pod Agata :) 14:20
Awatar użytkownika
kisol
Zaawansowany forumowicz

Post autor: kisol »

z Wodzia to na ststoil o 14:15 (McDonald) bede ja i Dragon to juz 400 koni haha
ODPOWIEDZ