myslalem nadtym ale wielu wlasnie matuje wysokie w slopkach a ja chcialem miec cos troche innego a i ze zwrotnice jedne mam zamatowane w drzwiach to bylo mi latwiej pociagnac kable.w najblirzszym czasie mam zamiar przerobic boczki jak beda gotowe to dam fotki puzniej czeka mnie solidan poprawa tylniej czesci zabodowy bo i wygloszenie i pare innych rzeczy mam tam do poprawy.pozdrawiam wszystkich
po kilku godzinach niezlej zabawy wreszcie cos sie zmienilo i sa nowe zmiany teraz tylko musze stworzyc nowe oprawki na nowe glosniczki a to efekt moich meczarni.kiepski zemnie tapicer:(
a tam odrazu kiepski
masz przynajmniej satysfakcje ze sam od poczotku do konca to robisz
mnie sie podoba, a jak juz zamontujesz napewno bedzie wygladac bardzo dobrze
było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i
nono tez bym chcial zobaczyc jak sa przykrencone glosniki do mdf. A co do gwizdkow to chodzi mi ze jezeli chcesz stworzyc w samochodzie scene a co jest bardzo trude z wielu przyczyn .np ze gwizki maja byc na wysokosci ucha mysle ze kable do zwrotnic masz tej samej dlugosci . poozdrawiam fajnie ci to wyszlo
tak kable mam do zwrotnic tejsamej dlogosci plus minus jakis centymetr a co do wzmocnienia mdf to ja mam z pomiedzy dwoma glosnikami przykrecone takie wzmocnienie jest to profil takzwany teownik aluminiowy o sciance 4mm i dlogosci 100 jeden jest przykrecony do panelu mdf a drogi do blachy drzwi oto fotko tego elemetu
Dodane po 6 minutach:
a tak beda wygladac moje nowe oslonki na glosniczki zeby jakis butek mi sie w niewbil w nie przypatkiem:(
teraz zmykam poskladac to wszystko w calosc jak poskladam to wrzoce fotki jak to wyszlo.pozdrawiam wszystkich.
zdiecia samych drzwi niezrobilem ale zato zrobilem zdiecia jak juz jest zamocowany panel do drzwi oto pare fotek
calosc poskrecana jest sztywna i trzyma mocno te kawalki maty co widac to tylko wykorzystane resztki mat z zewnetrznej blachy w drzwiach bo ta mam wygloszona na calej powierzchni.
chm Krzysiu niemartw sie jeszcze kiedys bede napewno to rozbieral a tak wogule to chciales zdiecie jak mam wygluszone drzwi bo niebardzo rozumiem o co chodzi? jesli o montarz samego panelu to panel jest skrecony z boczkiem a boczek w drzwiach siedzi na orginalnych zaczepach do okola dodatkowo miedzy glosnikami jest ten element co jest na zdieciach i dol jest przykrecony blachowkretami do blachy w drzwiach blachowkretami a tak to rzadnych czarow tam niemam ale postaram sie pamietac otym zeby nastepnym razem zrobic foke poprostu golych drzwi oto chyba chodzilo nie?pozdrowionka.